reklama

Majowe Mamy 2016

Magicka ja też liczę, że przy nastepnej wizycie tj 24.11 maleństwo uchyli rąbka tajemnicy:D bo na to, że teraz w Polsce nie liczę, chociaz zawsze lepiej być mile zaszkoczonym, czyż nie?

reklama
Co prawda my nie z Poznania ale ponoc w Piotrze i Pawle maja prawdziwe(nie wiem czy prawda boninnych jie jadlam) poznańskie rogale i mo M wczoraj kupił wiec wlasnie spalaszowałam drugiego bo wczoraj tez jednego.

No wlasnie nikt mi na to tetno nie zwraca uwagi a u mnie to i 90 i 100 nawet. Cisnienie niskie tetno wysokie i tak cale zycie. Nigdy o tym nie wiedzialam po prostu dopiero przy badaniach takich rutynowych w pracy mi ppowiedzieli i zaczelam na to zwracac uwage, ale czyram ze w ciazy do 100 to nie ma sie co przejmowac. Cisnienie jest wazne.

U mnie na genetycznym lekarz powiedzial ze chlopak:)
Wlasnie siedze i gadam mojemu M o imionach i on tylko Krzys akceptowal a go troche Antkiem zainspurowalam,tylko nie wiem czy teraz nie za bardzo popularne imie.

Wizyte mam dopiero 23.11. Od kiedy do kiedy robi sie polowkowe?

Rogale różnie, przede wszystkim muszą mieć certyfikat. W Biedronkach mieli z Fawora i były smaczne moim zdaniem.

Połówkowe usg robi się między 18-22 tygodniem ciąży. Wizytę mamy w ten sam dzień :D

Na prenatalnych byłam wg oceny wieku płodu 13 + 6 dni i płci nie potrafili określić, a robiłam w klinice uniwersyteckiej w Poznaniu (na Polnej) i sprzęt dobry jest. Może od dziecka zależy, a może od lekarza, który nie chce ryzykować reputacji w razie zmiany ;-) Nie wiem.
Idę w piątek na badanie prywatnie, bo moja w Luxmedzie lekarka chora, więc idę do takiego co prowadził mi jedną ciąże i sobie konsultuję jak potrzebuję sytuację. Ma wszelkie 3 D aparaty, to może coś zobaczy, bo to będzie 16 tydzień i 2 dni. Tylko na tym etapie, to i tak mało pewne , hm? osobiście chcę tę tajemną wiedzę posiąść, ale dzielić się z domownikami nie planuję, bo i tak kłótnie są w rodzeństwie, każdy chce inną płeć, a mąż raczej nie wytrzymałby z taką wiedzą - za duże psychiczne obciążenie dla niego ;-)

Co do rogali - to tak, te w Piotrze i Pawle są certyfikowane nawet jak ktoś w Wawie kupuje ;-) Idę na 14. 30 zobaczyć przemarsz św. Marcina i rogale z 2 punktów może przywiozę- zawsze sobie ranking oglądam, ale od Webera są sprawdzone i zawsze w czołówce, a teraz bym jeszcze ze 3 w Hotelu Rzymskim kupiła.

Basi89 też mam 24.11 wizyte :) Masz racje, jak nie teraz to kiedyś się ujawni. Ja do dziś nie wiem jak wytrwałam, ale z synem aż do rozwiązania nie wiedziałam, nie chciałam! :P Po prostu chciałam spr czy dobrą mam intuicje, czy co? Sama nie wiem-ale czułam w sobie chłopaka, no i jest :) Teraz nic nie czuje hahaha :P
kameleon mam męża i ojca o imieniu Krzysiek- moim zdaniem b.ładne imie męskie. Z imieniem dla chłopaka bede miec mega chyba problem, bo i ja i mój mężuś nie mam kompletnie "weny". A co do córki wciąż myślę czy ta Lilianna będzie spoko (w sensie do nazwiska) :D poczekam z wyborem i myśleniem chyba do poznania płci...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry