Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Szyszunia ja jestem pierwsza w kwestii wagi nie wymiotowałam wcale, apetyt mam od początku drugiego miesiąca. Postawiłam na zdrowa dietę, ale kilo lecą przed ciąża ważyłam 47kg, teraz czyli w 15tc mam prawie plus 6 bmi dalej pokazuje niedowagę ale plus 6 robi wrażenie
To ja schudłam 3kg i do tej pory mi ta waga stoi. Najśmieszniejsze, że nie wymiotowałam nic. Prawda jest taka, że apetytu nie mam za bardzo.. Czasami się zmuszam coś zjeść-choć rogala zjem zaraz z mega apetytem.. będzie u mnie tak jak z synem, nagle brzuch wyskoczy eee! Przytyje jeszcze
Ja najpierw schudlam 2,5 ale odrobilam dopiro 1 kg przybobecnej wadze 54. Nie mam ochoty na slodycze ale apetyt msm caly czas i 5 posilkow dziennie nawet jak jestem glodna to i nocy.
My juz po obiadku - w koncu byly placki ziemniaczane z cukrem i rogal nz deser. I spacerek tez byl