reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ja też jestem nastawiona na 90% na Lutycką, po pierwsze mam tam najbliżej a po drugie znam go najlepiej bo był to też "mój" szpital za czasów mieszkania w Poznaniu :-D
Na Lutyckiej przyjmuje moja pani doktor, poza tym mam najbliżej własnie i znam osobę z noworodkowego oddziału, więc jakoś tak mi z tym lepiej. No i w 9 tygodniu ciąży tam leżałam i opiekę sobie chwaliłam.

Super dziewczyny, że wizyty udane i wszystko ok:)

Ja dzis odebralam moje TSH i fakt ze inne laboratorium ale mialam 0,4 a po 2 tyg tetaz w innym mam 0,78 no i to laboratorium podaje inne normy bo od 0,27. Nie wiem czy wzroslo czy w innym tak wyszlo ale juz jest w normie nawet jakbym norme od 0,5 przyjela. Mofrologia ksiazkowa wiec jest ok. Chyba witamin jednak nie kupuje tylko zostane przy samych DHA.
A pisalyacie o kwasie doliowym, mi tez gin juz powiedzial zeby odstawic,wiec tylko koncze opakowanie. Zastanawia mnie tylko dlaczego w sit dla 2 i 3 trymestru jednak on jest.

Ja bym chyba zwariowala gdybym miała mieć na cały okres ciąży tylko 3 Usg ... Jestem w 12tyg i już miałam 3 bo wizytę mam co miesiąc... I odliczam tylko dni do kolejnej wizyty,kolejnego Usg żeby zobaczyć co się dzieje z malenstwem... Może jak już będę czuła codziennie ruchy to mi przejdzie to :) ... Bo będę miała tą świadomość,że bryka se,jest i wszystko gra :)

Mi od jakiegoś czasu robi się słabo jak stoję, czytałam że wy też tak macie :-( dzisiaj odebrałam wyniki i mam 4,02 czerwonych krwinek chyba to nie jest jakiś duży niedobór?

Ja moją córkę rodziłam na Polnej i teraz też chce tam rodzic i blisko od domu i pracuje kuzynka;)stąd mój wybór.
Termin mam na 8maja:)
Caly czas czekam na komplet wyników z b.prenatalnych powinny na dniach przyjść
Kolejne połówowe mam 22 grudnia.
Co do ciśnienia 99/66 na ost.wizycie ja zawsze miałam niskie kawy w ogóle nie pije ani przed ciążą tym bardziej już teraz nie a ból głowy to nie wiem co to jest raz w życiu bolała mnie głowa po wypadku.

Ktoś wspomniał o spotkaniu mamusiek z Poznania jak dla mnie fajny pomysł ja jestem za;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry