reklama

Majowe Mamy 2016

Tirli FAJNIE! Masa pięknych kiecek jest dla dziewczynek ;-) można osobiście się realizować! Sama czekam na połówkowe, bo dziś wpadłam na kobietę co wszystko w różu miała do końca dziewczynka była, a jest Pawełek :-) Jestem ciekawa jak nam się sprawdzi !

reklama
Po pierwsze dzięki, że mogę poraz kolejny na Was liczyć :tak:

A więc wszystko Git :)
Dzidzi ładnie serduszko bije.
Po tym jak powiedziałam o moim wtorkowym zwijaniu się z bólu i częstym twardnieniu brzuszka lekarz zmierzył mi szyjkę i okazało się, że na szczęście nic tam się nie skraca, długa na 5 cm :)
Na moje pytanie jaka duża jest dzidzia padła tylko odpowiedz, że na 16 z hakiem hahahha
To była wizyta na nfz, więc za dużo się nie spodziewałam, ale to co najważniejsze się dowiedziałam no i doktorek sam zaproponował zwolnienie:tak: Także wyszłam z gabinetu zadowolona :-)

A czy Wam lekarz sprawdza długość szyjki?

Ewelina super wieści.Ja też chodzę na NFZ mnie bada za każdym razem co mówi to wszystko ładnie pozamykane;)potem robi usg.Teraz idę w środę ciekawe czy usg już przez brzuch zrobi?

Tirli gratuluję dziewczynki

Ewelina89 na i super. Mi lekarz zawsze bada szyjkę czy jest pozamykane. Sprawdza się też wysokość macicy. Najważniejsze, że masz zwolnienie. Widzisz, kwestia podejścia lekarza.

Basia89 rwa kulszowa to od pośladkach w stronę stopy ciągnie. Czasem mnie boli tylko pośladki mocniej, ale czasem to cała noga nawet.

Mi normalnie dzisiaj brzuch się roz pycha na maksa. Mam taki napięty i mnie pobolewa

Tirli gratuluje córci :) u mnie tez poki co córka. Zobaczymy czy sie potwierdzi na połówkowym :)
Evelina super, ze udana wizyta i dzidzia zdrowo rośnie :) u mnie lekarz ostatnio wykryl nisko ulozone lozysko i powiedzial, ze teraz za każdym razem będziemy to monitorować. Nie moge sie juz doczekac kolejnej wizyty - 1 grudnia :)

Coś dziwnego zaczęło mi sie sączyc z piersi i sie zastanawiam czy to nie za wcześnie..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry