• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Wieczorne rozmyślania mnie naszły. DO dziewczyn na L4, czy firma przysyła Wam RMUĘ do domu? Ja od 3 miesięcy nie dostałam tego papieru, a zawsze lubię wiedzieć co i jak mi odciągnęli. Muszę do kadr jutro zadzwonić czy zamierzają mi to przysyłać. W końcu to mój dokument.

Kaylla, ale super :)

Już po jednym użyciu kremu czuję dużą ulgę także myślę, że będzie ok :)

No to nawazniejsze. Tylko nie poprzestan na jednym.czy dwoch jak mina objawy bo infekcja wroci po czasie. Ja mam podejrzenia ze moja cewka to tez od grzybka i dzis poszedl w ruch pimafucin krem. Oby sie sprawdzilo.

Malutka ja mam w firmie udostepniane elektronicznie wiec mi nie beda przesylac nawet jak nie mam do tego dostepu.

Ja rmua nie mam już od x czasu :) zawsze jak pracowałam to lista płac przychodziła która podpisywalismy. Ja to kontroluje na koncie jak mi zus wypłaca , zresztą oni tak dziwacznie płacą zamiast za cały msc to za każde zwolnienie .
Kaylla to super :-))) ja teraz tez czuje bulgotanie :)))
Dziś mnie strasznie kregoslup ciągnie i często kuje podbrzusze :/

Kaylla w którym tyg będziesz miała połówkowe? Jakoś tak mega wcześnie mi sie wydaje...:) ale mamy już grudzień, czas nie stoi w miejscu. Ja mam zaplanowane dopiero na 28.12 i oczywiście już nie mogę sie doczekać.

Ja tez się nie mogę doczekać polowkowych ja mam na 22 grudnia (to będzie 21t1d) podobno się robi między 18 a 22 tyg i najlepiej robić w 21 tak mi w klinice powiedzieli :)

Jeszcze tylko 3 tygodnie :) oby było zdrowiutkie :) na prenatalnych było wszystko ok z testupapa tez . Ciesze się na tą wizytę ale też denerwuje ( mam nadzieje ze mi się kosmowka w końcu przyklei i ten krwiak w cholerę zniknie ) . Dziewczyny a kiedy dzidzius idzie wyżej w głąb ?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry