Dziewczyny nie odpiszę każdej ale pamiętam o Was...
Gosia Lew widzę, ze nie tylko u mnie pawie wróciły...
kameleonleon ja przestałam tyle sikać po furaginie, brałam może ze 3 dni i przeszło jak ręką odjął. Nawet już noc przesypiam do rana i nie biegam co chwilę do wc
Wioleta śliczna kołyska
Marcelina dobrze, ze wszystko ok
Ewa90 ja nie musiałam inhalatora kupować o koleżanka kupiła dla swojego dziecka -a ze niestety malec darł się wniebogłosy przy inhalacji to stał się u nich zbędny:-):-):-)rozmiar zależy od firmy niestety -są małe 56 i duże 56... trzeba zobaczyć żeby wiedzieć
Ala25 dobre pytanie. Ja powiem tak -kupię rozmiar 62 i rzeczy które są wygodne do zakładania.
Śpioszki pajacyk 62 ŚLICZNE KOLORY rozpinane (4922290196) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
takie śpiochy bo są rozpinane w kroku i łatwo zmienić pieluchę do tego kaftanik
KOPERTOWA KOSZULKA KAFTANIK 62 śliczne kolorki (5776990656) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
body też rozpinane na całej długości
Body kopertowe białe,rozmiar 62cm! (5052424712) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
do tego spodenki
PÓŁŚPIOCHY bezuciskowe RÓŻNE WZORY!!! roz. 62 (5714438899) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Trzeba pamiętać ze to będzie lato więc krótki rękaw ale to wstawiłam przykładowo. Może jeszcze pajaca na noc
Pajacyk pajac rozpinany śpioszki 62 ŚLICZNE WZORY (5184251288) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Chociaż jak mi się Ala przeskakiwała to wolałam 1 zestaw bo zdejmowałam jej śpiochy, zostawała w koszulce więc nie marzła i nie rozbudzała się i zakładałam nowe śpiochy a pajaca już trzeba całego zdejmować.
Jedno jest pewne -wszystko maksymalnie rozpinane jak w przykładowych linkach
a czy dużo???? nie -zdecydowanie nie. Jest XXI wiek, wszystko dostępne od ręki, w prezentach dostanę milion rzeczy a później będe oddawać nawet raz nie użyte jak ostatnio...
Tirli z 3 miesięczną córką jeździłam nad może, na wieś i wszędzie bo ona uwielbiała jeździć autem. Ale jak dziecko jeździć nei chce to tragedia. Plany zweryfikujecie jak się maluch urodzi jeśli będzie taka potrzeba. Ja dziecko przebierałam na noc do spania i rano... bo tak się darła przy tym że olaboga,,,,
Potrzebuję dobrej energii...