reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Ja też dziś napisałam- jestem między Coletto a Camarelo, ale wczoraj zobaczyłam na żywo Camarelo i prześwietliłam użytkowników. Zadowoleni :-) Mam nadzieję, że dziewczyny napiszą w wątku o wyprawce o swoich typach, bo to gorący temat teraz dla mnie :-)

Ja tez narazie tylko ogladam wozki ale narazie sie nie zastanawialam jaki kupie. Po remoncie w lutym pojezdze po sklepach i bede ogladac wozki bo tak na zdjeciach to nie to samo. Teraz nam ten czas szybko przeleci :) od jutra wracamy do rzeczywiatosci !:D

My się zdecydowaliśmy na tako moonlight carbon 2w1 a fotelik kupuje cybex anton 3 .
Kupić zamierzamy w lutym/marcu :)

Załączniki

• 1451825182852.jpg
    1451825182852.jpg
    64,2 KB · Wyświetleń: 58
Ale mamy wizytujących w przyszłym tygodniu :D Będzie co opowiadać:biggrin2:
Ciekawe czy na tym etapie któraś Dzidzia zmieni płeć:-p:happy:

Glukoze za pierwszym razem jakoś przeżyłam, więc sądze, że teraz też dam rade;-) ;)

hajduczka
bardzo ładny ten wózeczek i za dobrą cene:tak:
Moje typy przekraczają budżet jaki chce przeznaczyć na wózek:crazy: To będzie najcięższy zakup jak już się zdecyduje..z Majówecz

Czy któraś z Majóweczeka brała Duomox? Jeśli tak to jaką dawkę?

Ewelina89 u mnie na szczęście obyło się bez duomoxu jak byłam przeziębiona a póki co się teraz jakoś trzymam. A masz przepisane od lekarza?

Wybór wózka to chyba najtrudniejszy wybór z zakupów wyprawkowych :)

Dla mnie wyprawa do kościoła z dzieckiem to mega wyzwanie jeszcze w taki mróz. Dzisiaj już nigdzie nie wychodzę. Jutro się najeżdzę po lekarzach i małe zakupy. Dziecko do przedszkola, powrót do rzeczywistości normalnie.

Część osób pyta się mnie czemu prowadzę syna do przedszkola jak jestem w domu? Głupie pytanie normalnie.

My będziemy oglądać od koleżanki. Problem w tym, że nie wiem co za marka ani model :p mam jedynie zdjęcie, ale ono niewiele mi mówi ;) musze poczekać aż wróci z Pl i mi napisze.
Pochwalę się i ja - córa ma jutro probna godz w przedszkolu we wt i pt 2h a od przyszłego poniedziałku startuje juz codziennie. 3h dziennie niby nic, a jednak coś :)

Moja tez idzie do przedszkola co to wogole za pytanie czemu idzie jak mama siedzi w domu chyba lepiej jak dziecko jest miedzy dziecmi ja tez siedze w domu i chce by moja corka byla w przedszkolu w tym momencie moge zrobic wiele rzeczy w domu.

reklama
Plucik przede wszystkim ja nie jestem w stanie mu zapewnić tego co przedszkole, dodatkowo przebywa z dziećmi. Wynudził by suę ze mną. Dziecko mi się rozwija w przedszkolu, mają fajne zajęcia. A ja mam właśnie czas dla siebie.
Część osób myśli ze miejsce dziecka jest przy matce aż do rozpoczęcia nauki szkolnej a przedszkole jest tylko dla pracujących. A ja nie pracuję bo mam taki kaprys tylko jestem na l4. W domu nie jestem w stanie wszystkiego zrobić. Dla mnie zmycie podłogi to normalnie mam taki ból pleców po tym.

Zrobiło mi się zimno z tydzień temu. Już praktycznie się zagoiło i znowu mi pękło.

Do góry