reklama

Majowe Mamy 2016

Vanessa, Sweetgrape witajcie :)

Ja o wyprawce jeszcze nawet nie myślałam. Kupiłam kilka ubranek I tyle. Wezmę się za to jak już będę na L4.

Poza tym mam trochę dylemat co do tego L4. Z jednej strony brakuje mi już czasu dla siebie, odpoczęłabym, a z drugiej czuję się dobrze (poza sporadycznym panikowaniem I chodzeniem do łazienki co 15 minut). Dodatkowo uwielbiam kontakt z ludźmi I wiem, że będzie mi tego bardzo brakowało. Pewnie pójdę od końca stycznia, ale siedzi mi gdzieś tam z tyłu głowy, żeby jeszcze trochę popracować.

hehe dokładnie mam ten sam problem :D obawiam się, że będzie mi sie bardzo nudzic na L4 :D ale zamierzam iść dopiero od marca.

Ale żeście naprodukowały baby, nie wiem co odpisywać ;)

Ja zakupy wyprawkowe odkładam na zwolnienie - trzeba będzie jakoś zabić czas :D teraz pora na odkładanie kasy.

Co do tej glukozy to wiem tylko że mam być na czczo i awaryjnie zabrać cytryne ze sobą, a ile razy pobierają krew to nawet nie pytałam.. to ile to czasu trzeba spędzić? Żebym się do pracy wyrobiła :D

reklama
Malutka ja tez na siatkowke czekam ;) tylko nie wiem czy taki stresik dla nas dobry ;)

Co do glukozy jeszcze... Moj lekarz ostatnio mi gadal zebym sobie juz w domu przygotowala ta miksturke, dodala cytryny i schlodzila w lodowce (wtedy lepiej wchodzi) :D i chyba tak zrobie, bo ostatnio pilam z cytryna ale babki w labie zrobily z przegotowanej wody i to takie cieple bylo bleeee.

Kasik a Ty sie zastanow czy chcesz w ten dzien isc do pracy jeszcze, bo ja po takiej dawce cukru bylam caly dzien jak na haju :p i jeszcze mi sie tym ciagle odbijalo.

Ani razu nie musiałam kupować glukozy.

Plucik to Ci powiem, że dziwnie, bo to są nowe zalecenia i o to chodzi żeby sprawdzić jak organizm reaguje po godzinie i po dwóch po wypiciu cukru.

Kasik90 no właśnie jeszcze nie wiadomo jak się będziesz po temu czuła.

reklama
No teraz to juz musi byc 3-1 ;)

Mi tez pobierali tylko 2 razy i z tego co lekarz mowil to teraz tez 2 razy. Ale to chyba rzeczywiscie zalezy od laboratorium. Tak samo jak to czy trzeba samemu kupic glukoze czy nie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry