czesc dziewczyny
daczego ja nie moge ospac duzej ? ;((
13x13 trolle sa wszedzie u nas na grupie tez bya
ja nie wiem co im sprawia frajde pisanie i udawanie kogos kim nie sa i zapewne tutaj tez nam sie trafi jakis troll. a co do jakiejs szkoly chodzisz ? u Mnie wczoraj bya piekna pogoda 26 st i dzis pewnie tez bedzie cieplutko 
DrAsia myse ze z komentarzami zeby np tutaj watku nie zasmiecac tylko tam opisywac wizyty rozmawiac o nich itp
a co do tego zebym byla moderatorka to raczej nie, moge poprostu robic tabetki etc
ten oejek oregano to gdzies kupujesz czy sama robisz ?
happymamusia dasz rade bo kto jak nie my
tylko przetrwac to jakos trzeba
Jeju jakie ja mam chore sny
tez macie takie zaniki pamieci ?
a zakrecona jak tampon jestem wczoraj kawe sobie robiam i zaczelam taerze wyjmowac ale po co ? komu? i dlaczego? zabiijcie a nie bede wiedziec 
no i mam pytanie ... zimno mi sie zrobilo nad ustami ? czy mam to od razu kosutowac z ekarzem czy sama zaczac leczyc ? dodam ze kilka razy chyba miaam zimno bo nigdy mi sie nie babralo poprostu sie pojawialo i samo znikalo ...
no to spijcie sobie jeszcze ja testy porozwiazuje kawke dokoncze i cos zaczne robic
Miego dnia
13x13 trolle sa wszedzie u nas na grupie tez bya
ja nie wiem co im sprawia frajde pisanie i udawanie kogos kim nie sa i zapewne tutaj tez nam sie trafi jakis troll. a co do jakiejs szkoly chodzisz ? u Mnie wczoraj bya piekna pogoda 26 st i dzis pewnie tez bedzie cieplutko DrAsia myse ze z komentarzami zeby np tutaj watku nie zasmiecac tylko tam opisywac wizyty rozmawiac o nich itp
a co do tego zebym byla moderatorka to raczej nie, moge poprostu robic tabetki etc
happymamusia dasz rade bo kto jak nie my
Jeju jakie ja mam chore sny
tez macie takie zaniki pamieci ?
no i mam pytanie ... zimno mi sie zrobilo nad ustami ? czy mam to od razu kosutowac z ekarzem czy sama zaczac leczyc ? dodam ze kilka razy chyba miaam zimno bo nigdy mi sie nie babralo poprostu sie pojawialo i samo znikalo ...
no to spijcie sobie jeszcze ja testy porozwiazuje kawke dokoncze i cos zaczne robic

chyba choróbsko mnie lapie a Agaciol tez cos pociąga nosem:-(biore się za sprzątanie