reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2016

reklama
Kaylla mamy czas. Ja sobie cos tam pobazgralam ale oczywiście zgubiłam kartkę :D wiec nie bój nic, damy radę:p

Kurde ja tez zgubiłam ale większość mam :) powiem wam dziewczyny ze z golenie to nie maly wyczyn :p ale mojej córuni chyba nie podoba sie kapiel juz bo tal sie wierciła tak kopała ze szok :p

też mam wannę, ale namówiłam męża żeby mi zrobił funkcje prysznica :D w ikei kupiliśmy taką rurkę plus zasłonę prysznicową i gotowe:D

O dziewczyny widzę ciekawe sny macie, a myślałam ze tylko ja taka erotomanka :-D czasami az wstyd mi na męża patrzeć po tym co robilam przez sen... z innym :p

Ja tez mam wanne i sie ciesze, bo lubie sobie w niej posiedziec, zrelaksowac sie, ze nie wspomne o tym, ze bardzo czesto właśnie podczas kąpieli nadrabiam zaległości na forum :-D

Ja tez uwielbam siedziec w wannie :) i tez zawsze siedze i czytam na neci ciekawostki :p maz zawsze sie pyta dlugo jeszcze :p jakk jak ide to mininum30 min siedze :p dzis jakas zmenczona jestem nie wiem czym :p chyba corka mnie wykonczyla:p zaraz maz ma przyjsc z pracy to ide do wanny relax :)

reklama
Do góry