Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam prysznic z wysokim brodzikiem. Właśnie wyszłam z łazienki. Ja już po jednej kolacji, zaraz mierze cukier a potem jeszcze coś małego zjem. Trochę zgaga mnie męczy. Nawet nie wiem po czym. Równie dobrze może być po warzywach.
Jutro robię pizze z mąki orkiszowej ciekawe co wyjdzie
A ja mam takie pytanie: czy planujecie jakieś wakacje z maluchem? My zawsze wyjeżdżaliśmy gdzieś dalej, ale tym razem samolot odpada, myśleliśmy więc o polskim morzu, z Poznania to ok. 3-4 godzin jazdy autem. Myślicie, że we wrześniu można by się wybrać na taki tygodniowy urlop?
Ja z takim maluchem balabym się za granicę , teraz się tyle słyszy co tam się nie wyrabia. Na.pewno jego pierwsza wycieczka samolotem będzie Grecja ale nie wiem.kiedy się zdecyduje . Może jak będzie miał z 2 latka nie wcześniej . A tak to będę jeździc na mazury czy nad morze
My planowaliśmy w sierpniu Szwecję, ale chyba nic z tego nie wyjdzie. Chyba pojedziemy na Rozewie na kilka dni. Albo jakiś domek nad jeziorem. Plaże w 3 mieście odpadają, bo za tłoczno i żaden to wypoczynek.