Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale ja też broń Boże się nie zgodzę na tyle osób. Przy małym dziecku tyle osób to tylko nie potrzebne zamieszanie i zarazki, ale cieszę się że ciocia przyjedzie bo jest pielegniarką więc jej pomoc się przyda. A reszta niech przyleci później, stopniowo ;-)No tak niby dużo rąk do pomocy, ale jak to wyjdzie w praniu.. czy to będzie wsparcie czy tylko niepotrzebne zamieszanie..?
Ja tam zminimalizuje odwiedziny do miniumum, chyba, że bedzie potrzeba to wtedy poproszę o pomoc, lecz pierwsze dni chciałabym sama poznawać swoją córeczkę.
U Ciebie Wiola jest inna sytuacja, bo mieszkasz daleko od bliskch
na co ja, że wolałabym odpocząć po porodzie a nie mieć pielgrzymki. Teściowa dodała, że tego nie powstrzymam. No mnie się wydawało, że ludzie mają trochę taktu i potrafią odczekać chociaż 2 tyg. Nie wyobrażam sobie wykończona i zestresowana chodzić koło gości. To moje pierwsze dziecko jeszcze nie wiem jak sobie będę radzić, a nie lubię, żeby ktoś oglądał mój bałagan i jeszcze oczekiwał, że go ledwo żywa będę zabawiać..