Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale ja też broń Boże się nie zgodzę na tyle osób. Przy małym dziecku tyle osób to tylko nie potrzebne zamieszanie i zarazki, ale cieszę się że ciocia przyjedzie bo jest pielegniarką więc jej pomoc się przyda. A reszta niech przyleci później, stopniowo ;-)No tak niby dużo rąk do pomocy, ale jak to wyjdzie w praniu.. czy to będzie wsparcie czy tylko niepotrzebne zamieszanie..?
Ja tam zminimalizuje odwiedziny do miniumum, chyba, że bedzie potrzeba to wtedy poproszę o pomoc, lecz pierwsze dni chciałabym sama poznawać swoją córeczkę.
U Ciebie Wiola jest inna sytuacja, bo mieszkasz daleko od bliskch
na co ja, że wolałabym odpocząć po porodzie a nie mieć pielgrzymki. Teściowa dodała, że tego nie powstrzymam. No mnie się wydawało, że ludzie mają trochę taktu i potrafią odczekać chociaż 2 tyg. Nie wyobrażam sobie wykończona i zestresowana chodzić koło gości. To moje pierwsze dziecko jeszcze nie wiem jak sobie będę radzić, a nie lubię, żeby ktoś oglądał mój bałagan i jeszcze oczekiwał, że go ledwo żywa będę zabawiać..