Ewa90
Fanka BB :)
Tak jestPrzeżyjemyza niedługo przyjdzie wiosna... Bobasy bedą z nami, wypiekniejemy i bedzie super
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jestPrzeżyjemyza niedługo przyjdzie wiosna... Bobasy bedą z nami, wypiekniejemy i bedzie super
![]()
Ja też dostałam dzisiaj o literówkiU mnie paznokcie w lepszej kondycji niż przed ciążą, włosy zawsze miałam grube i szybko rosły, teraz też nie narzekam. Usta mi pękają bardzo...
Kurcze, znowu jakiś babiszon ocenił mój wpis o kocyku jako niezbyt mądry...
I Kameleon, że mam literówki w poście. Ktoś tu jest gramma nazi czy polonista?![]()
DziękujęEwa, możesz to sprawdzić na dwa sposoby:
1 - w powiadomieniach po prawej stronie na górze widać, kto udziela się w wątkach, które odwiedzasz i jak ocenia Twoje wpisy
2- pod postem masz listę ocen, wystarczy kliknąć w napis "Lista" i tam się wyświetla.
Załączam screeny.
Ja o zęby się najbardziej boję , zawsze ładne zdrowe zero problemów teraz mi się sypnely tragicznie a co to będzie jak będę karmić ? Pff wole nie myśleć wiec jedno ze jak tylko urodze czekają mnie kanalowkiOptymistki z tym wypięknieniemJa słyszałam, że w okresie karmienia to się dopiero zdrowie i uroda sypie! Wczoraj rozmawiałam z koleżanką, której synek w marcu kończy rok i właśnie odstawia go od piersi. I co? Przed ciążą i całą ciążę zęby piękne. Teraz jest już po 3 kanałowych, a to jeszcze nie koniec. Zepsuła się jej większość zębów. I tak jak w ciąży uniknęła anemii tak przy karmieniu anemia i to duża.
Jedyne co to włosy jej się poprawiły i schudła, jest dużo zgrabniejsza niż przed ciążą.
Chudnąć chętnie schudnę, ale zęby wolałabym mieć oszczędzone![]()