reklama

Majowe Mamy 2016

Ewa po takim czasie wyjsc do ludzi to rzeczywiscie moze byc dziwne uczucie
Ale skoro dostalas pozwolenie to korzystaj :)
Ja juz nie mam sily i nawet ochoty na shopping ( mezus szczesliwy z tego powodu ). A spacerki robie krotkie z synkiem, aby sie troche wylatal i do domku ( na zbyt dlugo i za daleko od kibelka nie moge sie oddalac :P ).
U mnie pogoda tragiczna - z domku sie nie ruszam :P

reklama
Jak wyszłam to było mi baaaardzo zimno! Rany ja na ogół jestem zmarzlakiem wyszłam z wygrzanego domku to pomyślcie :P poszłam z mama tylko do sklepu i przy okazji po drodze zaszlam do dziecięcego :D ale nic nie wzięłam tylko poogladalam :) stanik chciałam kupić ale nie było mojego jakże małego rozmiaru :D mają dowieść :D

A teraz pije kawkę - jem ciasteczka! I czytam gazetkę :)

U mnie tez noc tragiczna, obudzilam sie o 4 i do 7 nie moglam usnac, przewracalam sie z boku na bok.... potem cos zjadlam , maz mi pozytywke wlaczyl i usnelam. Rano ogarnelam zakupy z gemini do komody ( bo wczoraj stanely juz komody na swoich miejscach w pokoiku kolo lozeczka )

Dzień dobry :)
Ja pospalam dzisiaj wyjątkowo dobrze, chociaż córka w nocy wylądowała u nas i było ciut ciasno we czwórkę :)
Dzisiaj jakaś nerwowa chodzę, chyba pogoda kiepska źle na mnie działa.

Ewa, ale zaszalalas z wyjściem do miasta :) Ja z upragnieniem czekam, aż pogoda zrobi się ładniejsza i będę mogła się położyć na balkonie na leżaku :)

Mąż sprząta i ucieka do pracy. Znowu samotna sobota, ale po wizycie jestem spokojniejsza, wiec jakoś to przeżyję ;)

To już się nie będę powtarzać, że można rutinoscorbin.

Ale się narobiłam. Do końca dnia to już nic nie robię. Umyłam okno, odkurzyłam, zmyłam podłogi, poukładałam i byłam w sklepie. Starczy, żeby nie przegiąć. Dobrze, że obiad mamy z wczoraj.

reklama
Jakiż mam okropny dzień :( czuje się jakby ktoś życie ze mnie wyciągnął.. zrobiłam pranie, trochę pospałam, poczytałam książkę i nic mi się nie chce.. czekam na pizze może ona poprawi mi humor. :)

o rety Gosia! kawał roboty odwaliłaś, nie przemęczaj się.
też bym chciała umyć okna ale w deszczową pogodę mogę tylko pomarzyć sobie.. oby do świąt się lepiej zrobiło bo okna już wołają o mycie :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry