reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Majowe Mamy 2016

Jagoda a wcześniej nie bolał? Bo szczerze mówiąc mnie boli cały czas. Tzn każdego dnia i tak jak Ty napisałaś raz boli, raz nie, raz bardziej ze bez nospy nie daje rady a raz da się wytrzymać. Dziś przed praca wzięłam nospe, było to 4 godziny temu a już znów czuje ze zaczyna mnie bolec. Chyba skoro jak mówi Twoj lekarz nie ma krawienia to myśle ze to nasza macica się rozciąga. Ja tak to sobie tłumacze.

reklama
Troszke jak na @ a jednak inaczej. Cos ciagnie, cos sciska. Ale na pewno nie sa to skurcze. Moja kolezanka jest kwietniowka. W 6 tyg pojechala na pokotowie z plamieniem i bolem brzucha. A dzis, gdy minelo 10 tyg i 3 dni slyszala po raz pierwszy piekne bicie serca. Mysle, ze kazda z nas jest inna, kazda inaczej reaguje i na bol, i na hormony i wszystkie zmiany ktore w nas zachodza. A poki co nasze dzidzie szykuja sobie mile i wygodne lokum na te nastepne miesiace a my zaciskajmy zeby i dajmy rade :)
A i widze Jagoda ze Ty z Bielska :) ja oryginalnie z Cieszyna :)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ja z Polski tez jestem z okolic Bielska , z Żywca :) dzisiaj w nocy sie obudziłam z dziwnym uczuciem.... Jestem w 4 tyg i 5 dniu i ciagle nie mam jakich wielkich objawow ciazy , nawet sutki przestają mnie bolec.... Boje sie ze cos jest nie tak.... [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]

A ja z Tomaszowa Mazowieckiego, kolo Piotrkowa Tryb., centralna Polska :-)

Marcelina, kazda ciaza jest inna. Objawy moga przyjsc w kazdej chwili, spokojnie :-) najwyzsj zrob bete i zobaczysz co i jak.

Jak u Was z nockami, normalnie sypiacie? Ja moge tylko na wznak, na boku od razu mam gazy, mdlosci, jakies klucia w brzuchu :-/
A i kregoslup mnie boli zawsze nad ranem :-/
A wczoraj az na wymioty mi sie zbieralo po Prince Polo :p

Imagination miałam betę w zeszła środę i w czwartek zadzwoniła doktor i powiedziała ze to 2,5 tyg. I ze mam przyjść na usg 1 października...

Ehh poprostu chyba sobie cos wkręcam zamiast sie cieszyć. To moja pierwsza ciąża i strasznie sie martwię, chyba bede całe 9 miesięcy sie martwić [emoji85]

Marcelina ja w 5 tc to mogłam góry przenosić tyle miałam energii tylko trochę miałam problemy ze wstawaniem. W 6 tc zaczęło mnie lekko mdli, ale jeszcze kawę piłam a od 7 tc to coraz gorzej, mdłości, nudności, duszności, zawroty głowy, wstręt do jedzenia. Dzisiaj już po pascie do zębów zwymiotowałam.

Jagoda1331 jak ból się nasila to ja bym poszła do lekarza albo IP. Nawet bym sciemnila, że lekko krwawie. Bo jak dla mnie może boleć, ale nie ciągle. No i łykam magnez oprócz nospy.

Gosiu z tym wstawaniem to tez jest u mnie problem :) chodzę spać Przed 21 i ciezko mi rano wstać gdzie wcześniej chodzilam spać o 24 [emoji85] no i te piersi mam takie wielkie jakieś [emoji52] dzieki ze mnie uspokoiłas [emoji8]

reklama
Czesc :)

Ja juz po kawce :) i o dziwo dobrze się czuje chociaż wczoraj dopiero po śniadaniu mi nie dobrze się zrobilo :)

Wiecie co wydaje mi sie ze za bardzo się nakrecamy :) brak objawów zle a jak sa to tez zle :) jak cos boli za bardzo to nospa i leżymy :) takie nerwy tez nie sprzyjają dobrze i na prawdę co ma być to bedzie ... A jak ten bol nie pokoi to wybrac sie do lekarza zbada i będzie wiadomo :)

No i koniec sklerozę mam ;(( jak sobie przypomnę co miałam napisac to dopisze :D

Do góry