Jagoda a wcześniej nie bolał? Bo szczerze mówiąc mnie boli cały czas. Tzn każdego dnia i tak jak Ty napisałaś raz boli, raz nie, raz bardziej ze bez nospy nie daje rady a raz da się wytrzymać. Dziś przed praca wzięłam nospe, było to 4 godziny temu a już znów czuje ze zaczyna mnie bolec. Chyba skoro jak mówi Twoj lekarz nie ma krawienia to myśle ze to nasza macica się rozciąga. Ja tak to sobie tłumacze.
reklama
jagoda1331
equestrian
Wcześniej nie bolal, od paru dni krzyż i brzuch zaczął bolec. Ale pociesza mnie fakt że nie jestem jedyna, faktycznie chyba wpadam w paranoje. Dzięki Ewaa :**! A jakbys opisała ten ból?
Troszke jak na @ a jednak inaczej. Cos ciagnie, cos sciska. Ale na pewno nie sa to skurcze. Moja kolezanka jest kwietniowka. W 6 tyg pojechala na pokotowie z plamieniem i bolem brzucha. A dzis, gdy minelo 10 tyg i 3 dni slyszala po raz pierwszy piekne bicie serca. Mysle, ze kazda z nas jest inna, kazda inaczej reaguje i na bol, i na hormony i wszystkie zmiany ktore w nas zachodza. A poki co nasze dzidzie szykuja sobie mile i wygodne lokum na te nastepne miesiace a my zaciskajmy zeby i dajmy rade 
A i widze Jagoda ze Ty z Bielska
ja oryginalnie z Cieszyna 
A i widze Jagoda ze Ty z Bielska
Ostatnia edycja:
Marcelina23
Fanka BB :)
Dziewczyny ja z Polski tez jestem z okolic Bielska , z Żywca
dzisiaj w nocy sie obudziłam z dziwnym uczuciem.... Jestem w 4 tyg i 5 dniu i ciagle nie mam jakich wielkich objawow ciazy , nawet sutki przestają mnie bolec.... Boje sie ze cos jest nie tak.... [emoji17][emoji17][emoji17][emoji17]
imagination
Mama Tomka - maj 2009 :)
A ja z Tomaszowa Mazowieckiego, kolo Piotrkowa Tryb., centralna Polska :-)
Marcelina, kazda ciaza jest inna. Objawy moga przyjsc w kazdej chwili, spokojnie :-) najwyzsj zrob bete i zobaczysz co i jak.
Jak u Was z nockami, normalnie sypiacie? Ja moge tylko na wznak, na boku od razu mam gazy, mdlosci, jakies klucia w brzuchu :-/
A i kregoslup mnie boli zawsze nad ranem :-/
A wczoraj az na wymioty mi sie zbieralo po Prince Polo
Marcelina, kazda ciaza jest inna. Objawy moga przyjsc w kazdej chwili, spokojnie :-) najwyzsj zrob bete i zobaczysz co i jak.
Jak u Was z nockami, normalnie sypiacie? Ja moge tylko na wznak, na boku od razu mam gazy, mdlosci, jakies klucia w brzuchu :-/
A i kregoslup mnie boli zawsze nad ranem :-/
A wczoraj az na wymioty mi sie zbieralo po Prince Polo
Marcelina23
Imagination miałam betę w zeszła środę i w czwartek zadzwoniła doktor i powiedziała ze to 2,5 tyg. I ze mam przyjść na usg 1 października...
Marcelina23
Ehh poprostu chyba sobie cos wkręcam zamiast sie cieszyć. To moja pierwsza ciąża i strasznie sie martwię, chyba bede całe 9 miesięcy sie martwić [emoji85]
GosiaLew
Marcelina ja w 5 tc to mogłam góry przenosić tyle miałam energii tylko trochę miałam problemy ze wstawaniem. W 6 tc zaczęło mnie lekko mdli, ale jeszcze kawę piłam a od 7 tc to coraz gorzej, mdłości, nudności, duszności, zawroty głowy, wstręt do jedzenia. Dzisiaj już po pascie do zębów zwymiotowałam.
Jagoda1331 jak ból się nasila to ja bym poszła do lekarza albo IP. Nawet bym sciemnila, że lekko krwawie. Bo jak dla mnie może boleć, ale nie ciągle. No i łykam magnez oprócz nospy.
Jagoda1331 jak ból się nasila to ja bym poszła do lekarza albo IP. Nawet bym sciemnila, że lekko krwawie. Bo jak dla mnie może boleć, ale nie ciągle. No i łykam magnez oprócz nospy.
Marcelina23
Gosiu z tym wstawaniem to tez jest u mnie problem
chodzę spać Przed 21 i ciezko mi rano wstać gdzie wcześniej chodzilam spać o 24 [emoji85] no i te piersi mam takie wielkie jakieś [emoji52] dzieki ze mnie uspokoiłas [emoji8]
reklama
Czesc
Ja juz po kawce
i o dziwo dobrze się czuje chociaż wczoraj dopiero po śniadaniu mi nie dobrze się zrobilo
Wiecie co wydaje mi sie ze za bardzo się nakrecamy
brak objawów zle a jak sa to tez zle
jak cos boli za bardzo to nospa i leżymy
takie nerwy tez nie sprzyjają dobrze i na prawdę co ma być to bedzie ... A jak ten bol nie pokoi to wybrac sie do lekarza zbada i będzie wiadomo
No i koniec sklerozę mam ;(( jak sobie przypomnę co miałam napisac to dopisze
Ja juz po kawce
Wiecie co wydaje mi sie ze za bardzo się nakrecamy
No i koniec sklerozę mam ;(( jak sobie przypomnę co miałam napisac to dopisze