GosiaLew
Fanka BB :)
Malutka - wiem, że ze skierowaniem. W piątek idę do mojego lekarza, to musiałabym od niego wydębić.
Maui - wiem, że tak się da. Ale z drugiej strony jak wtedy w styczniu przeczytałam cały internet o cholestazie, to z reguły jeśli coś się zaczynało złego dziać, to najczęściej tak po 36 tygodniu. A niestety nie zawsze człowiek jest w stanie wyłapać, że coś się dzieje, bo to, że nagle wyniki by mi się pogarszały, żadnych objawów nie daje:/ Więc szpital na pewno byłby bezpieczniejszą opcją.
Kaylla na pewno bezpieczniejsza opcja dla Twojego zdrowia psychicznego. No ale może lepiej położyć się tak od 36 tc niż od 34. A jak lekarz twój nie da skierowania?
Malutka466 wit d+k nie jest refundowana. Kupujesz w normalnej cenie, dlatego najlepiej szukać promocji. Ja kupiłam dwa opakowania teraz w superpharm po 11.99 jak były dni life style.
Ktg to na nfz w szpitalu ale właśnie nie wiem jak to jest czy że skierowaniem od lekarza czy jak. Podejście jest różne, podejrzewam, że tak samo w szpitalach. Ja np. w pieszej ciąży nie wiedziałam że powinnam chodzić, bo lekarz nic o tym nie wspominał. To i nie chodziłam. Dobrze, że czułam ruchy młodego to byłam spokojna.
Teraz to musze się lekarza wypytać.