Cześć dziewczyny
Mąż wychodził, to i mnie obudził..
ale po mecotardzie spadło ciśnienie na 127 górne, więc zasnęłam pięknie; zapisałam sobie ten lek na nadciśnienie w ciąży, bo gdybym miała codziennie coś brać to lepiej taki właśnie dedykowany jak ten dopegyt dla mam z brzuszkiem co
Boliwia napisała, o ale doraźnie sobie poradziłam i może nie będę musiała codziennie... zwłaszcza, że tydzień mam wytrzymać na spokojnie;
Evelina wczoraj dzwoniła Pani "wózkowa", że nadaje wózek kurierowi, ma być w 48 h, czyli dziś lub jutro; czas oczekiwania jest bardzo długi, dlatego uważam, że powinna podawać realny czas realizacji- mi wychodzi 2 miesiące prawie, więc jak ktoś nie miał tyle czasu to niepotrzebny stres; nie wiem dlaczego nie podaje realnego terminu- napisałam taką uwagę na FB, że faktycznie nie znalazłam opinii, że nie dociera towar, ale uczciwiej byłoby podawać dłuży termin; może boi się , że to zniechęci do zakupów? nie wiem, nie rozumiem, jak to mówią "bez flaszeczki nie ogarniesz" co w tej głowie siedzi; w każdym razie uprzejmie do środy wieczór czekam; potem to sprzedawca będzie się martwić...
Ania_Beata na Polnej już jak rodziłam córkę, to nic nie trzeba było dla dziecka; spakowałam tylko chusteczki nawilżane i bepanthen (dla siebie i dziecka jakby co)
Oleńka 1. osłabienie 2. kruchość naczyniek ( ciąży wzrasta)' będziesz żyć
A teraz dramatyczna wiadomość: mimo wstawienia nowego suwaczka z nowej strony widzę u siebie wczorajszy 36+5 a powinno być 36+6/// czyli nowy też zacięty...