Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Nan ja ubezpieczyłam męża u siebie w pracy dwa miesiące przed porodem i nie było karencji także należało się świadczenie. Nie spotkałam się przy podpisywaniu polisy żeby była rubryka o ciąży. O chorobach i wieku tak.I w żabkach też sprzedają bavarie. Słuchajcie, ja w mojej firmie zdecydowałam się na dodatkową polisę ubezpieczenia we wrześniu gdzie za urodzenie dziecka są 2 tys. Pod koniec września dowiedziałam się o ciąży. Poeniądze z ubezpieczenia ponoć wypłacają tylko jeśli w czasie podpisywania nie było się już w ciąży. Chyba mi nie uwierzą, że ja nie wiedziałam jeszcze że jestem w ciązy?
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nan ja ubezpieczyłam męża u siebie w pracy dwa miesiące przed porodem i nie było karencji także należało się świadczenie. Nie spotkałam się przy podpisywaniu polisy żeby była rubryka o ciąży. O chorobach i wieku tak.
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom
Ja polecam piwo bezalkoholowe lech free super smak, kupowalam w lidlu I moj teraz w biedronce tez znalazl![]()
Dla mnie alkohol to alkohol. Niedopuszczalny ani w ciąży ani w trakcie karmienia. Ale każdy ma swoje zdanie.