Gratuluje wizyt, ciesze aie ze wszystkie sie udaly, a z tym terminem ciagle nic nieodgadnione, moj gin trzyma sie ciagle terminu om choc zawsze parametry wychodza kilka dni do przodu
@Agunia93 z ta twoja wizyta mnie zszokowalas, na tym etapie takie olewatorstwo, to dobrze ze sa jeszcze madrzy ludzie I wcisneli Cie na poniedzialkowa wizyte, I jak tu zaufac lekarzom, ja mojego mam sprawdzonego I dziekuje Bogu, bo wyciagnal mnie z nieplodnosc,poronien, przeprowadzis sprawnie moja cc a zreszta moge do niego dzwonic kiedy cos mnie niepokoi do 22, albo pisac I zawsze sie odzywa, dobry lekarz to najlepsza inwestycja I choc place 150 za wizyte, czasami mam rabat na 100

, ale nie zamienilabym na nfz bo bylam kontrolnie kilka razy I sprzet przestarzaly a I usg tylko 2,3 razy w ciazy, przynajmniej u nas I czekanie bo przyjmuja 15 pacjentek w ciagu 2 godzin
@Jetkaa no to juz masz komplecik, super ze Ci sie tak udalo.
A dziewczyny te ktore mysla o porodzie sn czy slyszalyscie cos o piciu po skonczonym 33 tyg ciazy herbatki z lisci malin, duzo o tym slyszalam I wlasnie poczytalam kilka artykulow, ze nie wywoluje wczesniejszej akcji porodowej ale wzmacnia miesnie macicy I ulatwia sprawny porod, skraca jego czas I jest mniej bolesny, zastanawiam sie czy wlasnie nie zakupic, co myslicie?