@Gosika88 co chodzi i moje opuchnięte nogi, to lekarz zalecił mi dużo pić wody niegazowanej. To puchniecie zaczęło się dopiero w ubiegłą niedzielę, jak się ocieplilo. Miałam tak bardzio, że kostek nie było widać, a jak siedziałam, to stopy za bardzo nie szloe zginąć... Szczerze powiem, że zimą nie lubię wody, za to latem przedewszystkim.
@Blondynka1988 dziś jestem w 31+1 tc, a na wizycie podczas badania Gbs będą to juz 34+2 tc.
@Jetkaa ty to jesteś słodka kobieta

Ale sama lubię słodkie rzeczy, tylko że u mnie to idzie w pupę i nie tylko... Szybko tyje, ale już gorzej z pozbywaniem się nadmiaru kg
@MB91 pozazdrościć ci rozkładu twoich przybranych kg, tak że je masz ale ich nie widać

Ze mnie to już poczusiek. No ale nigdy nie należałam do szczupłych, a do przeciętnych ok 70kg przy wzroście 168cm. Jak po macierzyńskim wróciłam do pracy (siedząca w biurze) to mnir zaś przybywało, bo miałam za mało ruchu. No ale teraz mam postanowienie, że jak po drugiej ciąży schudne, to postaram się nie łakocic i bardziej się ruszać. Z dwójką dzieci to chyba najlepszy trening - lepszy niż na siłowni

To tak w teorii, a w praktyce się jeszcze okaże
W ogoler dziewczyny, bardzo się cieszę, że dolaczylam do was. Mamy wspólny temat, gdzie.możemy do uzupełniać, poradzac, a czasami nawet wyzalac, dzielić sie obawami, problemami

Chociaż niby anonimowo, ale tak jest też lepiej, bo osobom w otoczeniu to tak głupio, bo pewnie niektóre rzeczy by wzięli do siebie i z wszystkiego byłaby afera

Przyjemniej u mnie tak jest...
To się zaś rozpisalam

Całuski