reklama

Majowe mamy 2018

reklama
U nas był tylko pampers. Wszystko inne uczulało i chłonność nie ta. U części znajomych odwrotnie z uczulaniem- ok tylko biedronka biedronka lub Lidl czy Rossmann albo super pharm

Witam się dziewczynki [emoji3] Zjadłam tyle co naleśniki i zdążyłam Was w tym czasie nadrobić [emoji16]

Ja mam dużo rzeczy w spadku na później, muszę w następnym tygodniu jechać i kupić bodziaki i inne takie na 56/62 - a resztę będę zamawiać po prostu lub mój mi podjedzie jak już mała się urodzi.
Nie jestem zwolennikiem kupowania „na zapas” bo tak naprawdę nie mam pojęcia co mi się sprawdzi, a co nie.
Dwa to Zuzia ma być długa wg. ginekologa więc czy założę w ogóle jej 56 to się okaże [emoji4]

Współczuje alergikom - masakra to jest. Trzymajcie się dzielnie dziewczynki [emoji4]

@paaulaa90 daj znać co tam po wizycie [emoji39]

Ja tymczasem siadam - i wklepuje to zamowienie do apteki [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A właśnie : Zainstalowałam jeszcze dwie aplikacje : HiMommy i HiBaby [emoji3] Ta pierwsza wysyła dzienne powiadomienia co robi dzidzia; a ta druga jak już się urodzi przeprowadza przez pierwszy rok dziecka [emoji3] Podrzucam - może Wam się też spodobają [emoji14]

1521622436-cd29709e5ec4f8b4-aaaaaa.jpeg

1521622446-d225a1de6de8a454-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam zakupy w aptece zaplamowane. Myślałam o stacjonarnej aptece, ale jak widzę wszystkie zaopatrujecie się w internetowej... W jakiej składanie zamówienia? Wychodzi to taniej? Byłabym wdzięczna za jakiś link :)

Cześć dziewczyny:) u mnie ani nie widu ani nie slychu wiosny:\ pelno sniegu, zimno :( tak jak mialam sily sprzątać prac i wogole ,dobrze sie czułam jak u nas bylo +15 tak teraz odkąd jest snieg nie mam ochoty na nic :\ mam nadzieje ze raz dwa znowu będzie wiosennie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry