natkape
Fanka BB :)
Dziękuję@natkape super wieści!!!
Ja wciąż czekam.
Jakie leki na podtrzymanie teraz dostalas?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dziękuję@natkape super wieści!!!
Ja wciąż czekam.
Jakie leki na podtrzymanie teraz dostalas?
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też! Na która? Ja na 8 20 rano![]()
To masz niezly zestaw lekow,podobny do mojego.Mi ustawił na eazue tak:luteina 3x1,duphaston 2x1,Glucophage 2x1, zastrzyk Fraxiperin 1 na noc.Dziękujęja już miałam dużo leków, teraz jeszcze doszła luteina pod język, a tak to zwykła luteina, duphaston, estrofem, encorton I zastrzyki prolutex i neoparin ech...
Niestety mój połowek to wielki kibic Arki Gdynia [emoji4] wczorajszy wypad był totalnie spontaniczny [emoji4] ale uwielbiam takie wycieczki [emoji38]@klaslaw Wow. To jesteś blisko mnie.
Ja jutro będę na meczu Asseco tez się wybieracie ???
ja miałam tylko raz ochotę na placki ziemniaczane i raz na zupę pomidorową - ugotowałam cały gar
poza tym nie mam żadnych zachcianek, mdłości, nic....prócz senności, która jest spowodowana niedoczynnością tarczycy zapewne..we wtorek endokrynolog 
trzymajcie kciuki, bo jeszcze nie słyszałam Serduszka,mam nadzieję, że dziś je usłyszę i że wszystko będzie dobrze. Obecnie 8tc 

Trzymam kciuki za piękne serduszko [emoji173]Cześć Dziewczyny. Przeczytałam właśnie Wasze kulinarne zachciankija miałam tylko raz ochotę na placki ziemniaczane i raz na zupę pomidorową - ugotowałam cały gar
poza tym nie mam żadnych zachcianek, mdłości, nic....prócz senności, która jest spowodowana niedoczynnością tarczycy zapewne..we wtorek endokrynolog
A dziś na 10 wizyta u ginatrzymajcie kciuki, bo jeszcze nie słyszałam Serduszka,mam nadzieję, że dziś je usłyszę i że wszystko będzie dobrze. Obecnie 8tc
Miłego dnia![]()
Powodzenia!Trzymam kciuki za piękne serduszko [emoji173]
Napisane na SM-J320FN w aplikacji Forum BabyBoom