Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak powiesz tylko im, a nie przy gościach, to będzie najpiękniejszy prezent.Ja na razie wpadłam na pomysł, żeby kupić koszulki z napisem "kochany dzadek/babcia ". Jeszcze się zastanawiam kiedy powiedzieć. W sumie święta to fajna okazja, ale chyba trochę późno... W listopadzie tata ma urodziny, tylko nie wiem czy chce mu zabierać ten dzień...
![]()
Tak jak pisały wcześniej dziewczyny ja też używałam pre-na-len syrop, a teraz sobie kupiłam z tej serii krople do nosa [emoji6]Dziewczyny co w ciąży można brać na przeziębienie? Czuję, że powoli mnie rozkłada...
![]()
Ja właśnie obchodzę dzień chłopaka, a nie dzień mężczyzny wiec kupiłam mojemu M książki a maluch dostał autko [emoji12] co do poinformowania rodziców to niestety nie miałam okazji niczego wymyślić bo mąż zaraz po usg wypaplał mojej mamie, a pózniej teściom [emoji53] ja chciałam jeszcze poczekać..Kurczę, faktycznie dziś dzień naszych mężczyzn... Trzeba będzie czegoś poszukać.
A tak z innej beczki - macie jakiś pomysł na powiedzenie przyszłym dziadkom i ciąży? Ciekawy i nietypowy [emoji6]
![]()