Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wspaniała wiadomość!Dziewczyny, cud się stał! Za dwa dni miałam mieć łyżeczkowanie, dziś byłam po skierowanie do szpitala i lekarz postanowił mi usg ostatniej szansy już takie zrobić. I był zarodek, była widoczna akcja serca!!!Dostałam duphaston i witaminy brać miałam i przyjść za 3 tygodnie na wizytę. Być może ciąża jest po prostu dużo młodsza. Boże Święty jestem taka szczęśliwa!
![]()
to jest moja trzecia ciąża i trochę mniej już panikuje ale przy pierwszej rzeczywiście bym osiwiala jakbym nie znalazła tętna 

Cieszę się że się wszystko dobrze skończyłoMdli mnie jak jasna cholera, jestem strasznie nerwowa, piersi rwą mnie dosłownie, ale też bardzo mocno brzuch mnie boli. Na kilka dni objawy jakby ustąpiły mi, ale teraz wróciły z podwojoną siła, a ten ból tak naprawdę wiązałam z samoporonieniem, bo przez ostatnie dni wyłam z bólu i ruszyć się nie mogłam, raz też chlupnęła krew. Ale widać, że los jest przewrotny![]()
mdlosci sa dobrym znakiem chociaż ja mam cichą nadzieję że ich nie dostanę jestem dzisiaj w 5+4