Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Super, że u maluszka wszystko dobrzeCześć dziewczyny, wczoraj byłam na usg i na szczęście wszystko ok [emoji3] maluch ma 3 cm i ruszał się podczas badania [emoji7] serduszko bije jak dzwon[emoji173]️
@Mysza1990, sprawdź u lekarza to bedziesz spokojniejsza ale na zapas się nie Martę bo to pewnie nic takiego [emoji6]
@caltha, ja planuje wybrać się jutro na badanie krwi i już się stresuje bo ja nie potrafię wyjsć z domu bez śniadania.. u nas pobór zaczyna się od 7:00 także ja już polecę przed 7 [emoji23]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dziewczyny używacie odżywek do paznokci,czy raczej jesteście zdania, że w ciąży nie można?? Czytałam w internecie,że nie ma przeciwwskazań, ani nie jest udowodnione, że odżywka ma negatywny wpływ na płód. A jakie jest Wasze zdanie w tej kwestii? Pytam,bo chciałam doprowadzić swoją płytkę do ładu zanim urodzę, a od kilku lat bez przerwy robiłam jak nie żelowe, to hybrydowe i moja płytka jest w opłakanym stanie.
Tylko pozazdrościć! Wątpię w to, by moje wzmocnily się bez mojej pomocyMozesz uzywac, ale popatrz na sklad. Napewno musi byc bez formaldehydydu. Mi sie w poprzedniej ciazy tak wzmocnily paznokcie, ze nie mialam w sumie potrzeby...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom