Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Hej!Witam drogie mamusie majowe, mogę jeszcze do Was dołączyc, bo w grupie zawsze razniej a nie ma czasami kogo popytać, z kim pogadac o tym cudownym stanie w jakim jestesmy.W skrócie to moja druga ciaza termin z om na 8 maj, bedzie chlopak, dziewczynke juz mamy 2,5 latke, wiec bedzie parka, ja juz po czesciowym polowkowym, ale nie wszystko bylo jeszcze dobrze widac, wiec wiecej pomiarow za miesiac, narazie waga szkrabka 630g.
A u ciebie wiadomo juz czy chlopczyk czy dziewczynka, termin cc bardzo wczesnie ustalony są jakies powody?Hej!
Pewnie ze mozesz w grupie razniejim więcej tym lepiej
To moja 3 ciaza , 1poronienie w 12tyg:\ 2 ciaza zdrowy synek 3latka i teraz 3 ciaza na 22maj z Om ale Cc bedzie 15/16maj
Gratuluje parkia skad jestes?
![]()
Czytałam, że dzieci za szybko odcina się od pepowiny. Maluszek powinien jak najwięcej krwi otrzymać po urodzeniu. Przy chęci oddania krwi pepowinowej na pewno odetna jak najszybciej, żeby krwi w pepowinie było jak najwięcej. Jeśli się mylę proszę mnie poprawić, mówię tylko to co przeczytałam.Rozmiawialam z moim D i myślimy oddac krew pepowinowa co o tym myślicie ?![]()
WitajMoja 5 ciaza po 3 poronieniach ale jest coraz lepiej, coreczka tez zdrowa a urodzona cc po wczesniejszych przezyciach, ale teraz probuje naturalnie narazietakie postanowienie
, jestem z Podkarpacia okolice rzeszowa, w tym roku 30 na karku
![]()