Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
O fuuuuu heheheDziewczyny ale poszalalamzjadlam śledzie w smietanie, po czym nalesniki z nutella i dżemem polane bita smietana
a teraz dogadzam sobie prazynkami bekonowymi
![]()
Witajcie tez mam dzis wizyte o 17 bede cos podpytywac jak sie lekarz zapatruje na ewentualny porob sn po 2,5 roku od cc i wogole mam mnostwo pytan,
Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny ale poszalalamzjadlam śledzie w smietanie, po czym nalesniki z nutella i dżemem polane bita smietana
a teraz dogadzam sobie prazynkami bekonowymi
![]()
Dziewczyny ja bylam nastawiona ze chce miec Ccale od jakiegos czasu mysle nad porodem Sn
Nie mam jakis wskazan na Cc oprocz tego ze już mialam . ale odstęp jest 4lata do nastepnego porodu ... Moj sie boi ze cos moze byc nie tak zebym miala Cc bo z synem bylo ciezko .. Ale gdzies w glowie mam ze teraz bedzie inaczej i ze dala bym rade urodzic Sn![]()
Wiesz ja znioslam bol porodu sn, doszlam do 10cm rozwarcia, boli partych i syn mial glowke w kanale rodnym i byla widać wloski ale przekręcil glowe i zaczal sie dusić i dlatego byla Cc.. Więc wiem ze jestem w stanie znieść bol..Ja też 4,5 roku temu miałam cc i myślałam, ze tym razem będę mogła spróbować sn, ale jednak znów cc zaplanowane, bo niby przy cukrzycy ciążowej dzieci są większe i bezpieczniej dla nas byłaby cesarka. Po ostatniej cc długo dochodzilam do siebie, bo też cukrzyca ciążowa, a w dodatku miałam +28kg... masakra... póki co jakoś leci, bo +6kg. Przy sn też bym miała obawy, po tym jak słyszę w około jakie komplikacje mają inne kobiety... Więc może to cc jest bezpieczniejsze, pomimo strasznego i dlugiego bólu po... każda musi wiedzieć do siebie, chyba, że gin zdecyduje inaczej. Najważniejsze bezpieczeństwo![]()
Ja bym chciała:Dziewczyny te co miały cesarkę dlaczego chcecie naturalnie rodzic?
Napisane na Redmi 4A w aplikacji Forum BabyBoom