Blondynka1988
Fanka BB :)
Dzisiaj synka bardzo męczą gazy
co przyśnie na 10 minut to Go budzą. 
Jest mega krzyk, płacz, kopanie
Kiedy to nam minie?!
już 7 tygodni walczymy i nic!!
Jest mega krzyk, płacz, kopanie
Kiedy to nam minie?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jestem, moja ma 4 tygodnie i śpi sobie właśnie smacznie w pozycji kołyskiNo własnie też ten patrzę teraz, czyli jesteś z niego zadowolona? bo kosztuje trochę a myśle że od 3 miesiąca spokojnie bedę mogła w nim kłaść jak mówisz na półleżąco małą
Hej.
Brzuszkowa gratulacje z piersią ja nie mogę się przemóc karmić bez nakładek.
U nas nastąpiła zmiana jak do tej pory mała spała super to teraz od soboty kiedy to skończyła miesiąc mało śpi w dzień i cyca nie spokojnie, wczoraj pierwszy raz zanosiła się z godzinę i nie mogliśmy ją uspokoić ale chyba to był problem z brzuszkiem bo jak się je odbeklo i ją nakarmiłam to już było ok. Na szczęście w nocy śpi super pierwszy sen ok 5h potem co 3 do 9 tej.
Fajny ten bujaczek Tina love nam z tego przyszła mata jest super, bardzo kolorowa i dużo gadżetów ma. My narazie mamy huśtawkę hybrydową, mała tak sobie lubi w niej siedzieć.
Teraz zasnęła mu rękach ale jak ją odłożyłam to śpi nie spokojnie. Pewnie zaraz się przebudzi, tak jak piszecie ciężko przy takim trybie coś zrobić. Najgorsze że nie mam czasu jedzenia sobie zrobić bo też najpierw starszą ogarniam w chwili i podjadam słodki i pewnie to się odbije na mojej wadze. Mam nadzieję że to chwilowe i związane ze skokiem rozwojowym.
Dzisiaj byłyśmy u lekarza i powiedział, że kąpać w emolientach i obserwować. Zmieniłam proszek i płyn na lovela może cos to pomoże. Jeśli nie zejdzie to zmienić mleko na nutramigen. Na te gazy powiedział, że to dyschezja i że do pół roku max ma to zniknąć. My mamy leżaczek, ale ona nie lubi w tym siedzieć.Dzisiaj synka bardzo męczą gazyco przyśnie na 10 minut to Go budzą.
Jest mega krzyk, płacz, kopanie![]()
Kiedy to nam minie?!już 7 tygodni walczymy i nic!!