Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja tak mialam ze starszą córką. Poprostu wszystko inne bylo ok ale mleko beee i do tej pory tak ma. Nasza pediatra powiedziala nie zmuszać. Przemycić z kaszką lub dawać jogorty naturalne dużo warzyw owoców. Wyniki ma ok. I jak patrze na młodego jest to samo: kasza ok mleko tylko (niestety) w nocy.Hej dziewczyny. Mam taki problem z moja Małą że od 4 dni w ogóle nie chce jeść MM. Wszytko inne je pięknie. A butelki z mlekiem nawet nie bierze do buzi. Nie wiem co robić. Myślę że jeszcze powinna jeść mleko modyfikowane. Ma 11 miesięcy. Miała któraś z Was taki problem i jak ewentualnie go rozwiązała?
Tez tak mialam ale nie odpuszczalam na sile dawalam mleko taki kryzys trwal kilka dni a pozniej pieknie pila mlekoHej dziewczyny. Mam taki problem z moja Małą że od 4 dni w ogóle nie chce jeść MM. Wszytko inne je pięknie. A butelki z mlekiem nawet nie bierze do buzi. Nie wiem co robić. Myślę że jeszcze powinna jeść mleko modyfikowane. Ma 11 miesięcy. Miała któraś z Was taki problem i jak ewentualnie go rozwiązała?