nudella
Fanka BB :)
Ja wiem, że mogłabym sobie spokojnie tą jedną kawę rano wypić, ale on się tak przejął ta ciąża, że lepiej żebym nie piła wcale, nie chce się z nim wykłócaćPierwsze słyszę że nie wolno kawywolno wolno
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja wiem, że mogłabym sobie spokojnie tą jedną kawę rano wypić, ale on się tak przejął ta ciąża, że lepiej żebym nie piła wcale, nie chce się z nim wykłócaćPierwsze słyszę że nie wolno kawywolno wolno
Ja i tak piję z dużą ilością mlekaJa nawet w piątek mojego lekarza się pytałam to mi powiedział, że można nawet 3 ale słabsze.
Mam tak samo, mdli mnie po kawie jak nie wiem i jakoś inaczej smakujeJa się teraz po kawie źle czuje. Dziś wypiłam pierwsza od tygodnia bo miałam mega ochotę i żałowałam bo mnie mdliło bardzo po niej..
Super! Gratuluje! Który to tydzień?Hej dziewczyny byłam dziś na usgzarodek widać i migał wiec serce bije, krwiaka już nie ma
![]()
6+0 według usg a według okresu 6+2.Super! Gratuluje! Który to tydzień?
Pytam, bo idę w środę, 5+4 i nie wiem czy się nastawiać na cokolwiekBeta w sobotę 6100 (dziś robiłam przyrost, więc zobaczymy), ale na serce pewnie jeszcze za wcześnie.
Czyli pewnie za szybko lezę, ale nie mam więcej cierpliwości6+0 według usg a według okresu 6+2.![]()
Ja byłam w zeszła sobotę jescze bo plamilam to był 5+0 z okresu Ale był sam pęcherzyk malutki i w środku było pusto. Lekarka kazała za tydzień się stawić przez krwiaka. Często zarodek już widać wcześniej . Ja kolejna mam z tydzień wizytę już u swojej gin bo teraz na urlopie byłaCzyli pewnie za szybko lezę, ale nie mam więcej cierpliwościNajwyżej pójdę jeszcze raz, z tydzień później
![]()