reklama
Karola0093
Zaangażowana w BB
Jak będzie potrzeba to po tych dzisiejszych powtórzę po 48 h żeby był bardziej miarodajny;-)Trochę za długo wynik może być niemiarodajne betę najlepiej sprawdzać co 48 lub 72h
Karola0093
Zaangażowana w BB
Dostałam duphaston 3x1 póki co.Ja nie miałam możliwości sprawdzić i zrobiłam po ponad 90 godzinach. Są kalkulatory, które wyliczą z tego wyniku miarodajny 2 dniowy przyrost.
Jak jest po 3 stratach to dorzuciłabym progesteron, przecież odpowiada za utrzymanie ciąży.
Mikusia🌼
Początkująca w BB
I jak wyniki?Witam dziewczyny , wczoraj byłam na wizycie pęcherzyk ciążowy 20mm i zarodek 3mm a serduszka jeszcze nie było słychać..
Na dodatek zaczęłam troszkę plamić ale dosłownie trosze ale myślę że to może przez te USG . Ogólnie czuje się dziwnie chce mi się płakać raz śmiać raz jestem spokojna, piersi już nie bolą jak na początku tylko lekko bolą jak dotkne. Wczoraj na wieczór bolał mnie brzuch i dolna część pleców jak na okres.. kolejną wizytę mam w piątek żeby zobaczyć serduszko, ale strasznie się stresuje bo już się naczytałam że gdy zarodek ma 3mm to już powinno bić.. zrobiłam sobie dziś betę i progesteron popołudniu powinnam mieć wyniki.
Ten lekarz to się chyba minął z powołaniem. Co za dziadJa już leżę i trzęsę portkami co jutro lekarz powie czy z uśmiechem mnie przyjmie czy tak jak w zeszłym roku inny lekarz z mordą do mnie że już powinnam odpuścić sobie rodzenie i ciążę ( była to ciąża z pustym jajem ) i teraz też się stresuje Co będzie ( bo plamiłam od czwartku delikatnie)

Mikusia🌼
Początkująca w BB
Ale to nie musi oznaczać nic złego. Moze zarodek musi dorosnąć do 4 mmJa właśnie dostałam wyniki
Progesteron 27
Beta 44600
Wydaje mi się że beta jest duża i powinnam już wczoraj słyszeć serduszko...
Megggie
Fanka BB :)
serduszko było, ale go nie słyszałaś czy go jeszcze nie ma ?Ja właśnie dostałam wyniki
Progesteron 27
Beta 44600
Wydaje mi się że beta jest duża i powinnam już wczoraj słyszeć serduszko...
Ehhhhhh tak to jest człowiek czyta różne rzeczy na forach a później się zamartwia.. mam nadzieję że do piątku wytrzymamAle to nie musi oznaczać nic złego. Moze zarodek musi dorosnąć do 4 mm
Lekarka pokazała mi zarodek na USG i zmierzyła 3.4mm ale nic o serduszku nie mówiła, zaprosiła w piątek na wizytę że może już będzie serduszko biło. A tak to nie mówiła czy jest czy że nie słychaćserduszko było, ale go nie słyszałaś czy go jeszcze nie ma ?
reklama
Mikusia🌼
Początkująca w BB
Doskonale rozumiem bo ja robię identycznie. Na ten moment trzeba czekać do piątku ale wiem jak ciężkie jest takie czekanieEhhhhhh tak to jest człowiek czyta różne rzeczy na forach a później się zamartwia.. mam nadzieję że do piątku wytrzymam

Podziel się: