• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Majowe mamy 2026

Ja rodzicom moim bardzo chętnie bym powiedziała ale się boję bo mojego pierwszego synusia straciłam jak miał 10 lat i wiecie to wszystko jest mega trudne i co jak im teraz powiem a potem że jednak nic z tego . No mam lęk bardzo.
W ogóle jestem chodzącym lękiem.
Staram się nastawiać pozytywnie ale same wiecie jak jest

reklama
Jakie zdrapki? 🤭

U nas sytuacja taka, że wiedza tylko ludzie ode mnie z pracy, czyli 4 osoby. Właśnie się szykujemy żeby powiedzieć rodzinie i szukam inspiracji jak to zrobić 😊 zaintrygowały mnie te zdrapki właśnie
Takie same jak te w których się kasę wygrywa, zdrapuje się pole i jest „będziesz babcią” itp teksty 😀

Ja dla teściów kupiłam kubki, jak wypijesz napój to na dole pisze „zostaniesz babcią/dziadkiem”
Także muszę ich zaprosić na kawę 😂

Takie same jak te w których się kasę wygrywa, zdrapuje się pole i jest „będziesz babcią” itp teksty 😀

Ja dla teściów kupiłam kubki, jak wypijesz napój to na dole pisze „zostaniesz babcią/dziadkiem”
Także muszę ich zaprosić na kawę 😂

Załączniki

• IMG_3972.jpeg
    IMG_3972.jpeg
    233,7 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_3971.jpeg
    IMG_3971.jpeg
    121,7 KB · Wyświetleń: 54
Jakie zdrapki? 🤭

U nas sytuacja taka, że wiedza tylko ludzie ode mnie z pracy, czyli 4 osoby. Właśnie się szykujemy żeby powiedzieć rodzinie i szukam inspiracji jak to zrobić 😊 zaintrygowały mnie te zdrapki właśnie
Na alle.gro masz duży wybór zdrapek 😜

Mozesz też zrobić wspólne zdjęcie grupowe pod pretekstem ej chodźcie my nie mamy żadnego wspólnego zdjęcia i powiedziec "jestem w ciąży " już tak zrobiłam mega zaskoczenie ale że już tak robiliśmy to szukam czegoś innego .

No i na święta też prezencik zostawić a tam w środku body itp też już tak miałam też bardzo wzruszające 🥹

przy niedzielnym obiedzie byliśmy wszyscy razem fajnie się trafiło to też tak z nienacka powiedzielismy że spodziewamy się bejbika

No i teraz szukam czegoś fajnego żeby znów zaskoczyc lubię takie rzeczy 🫣🤭

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry