reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2026

Ja rodzicom moim bardzo chętnie bym powiedziała ale się boję bo mojego pierwszego synusia straciłam jak miał 10 lat i wiecie to wszystko jest mega trudne i co jak im teraz powiem a potem że jednak nic z tego . No mam lęk bardzo.
W ogóle jestem chodzącym lękiem.
Staram się nastawiać pozytywnie ale same wiecie jak jest

reklama
Ja rodzicom moim bardzo chętnie bym powiedziała ale się boję bo mojego pierwszego synusia straciłam jak miał 10 lat i wiecie to wszystko jest mega trudne i co jak im teraz powiem a potem że jednak nic z tego . No mam lęk bardzo.
W ogóle jestem chodzącym lękiem.
Staram się nastawiać pozytywnie ale same wiecie jak jest
🫂🫂

No hmm nawet fajne ☺️
Myślałam nad zdrapkami 🤣
Jakie zdrapki? 🤭

U nas sytuacja taka, że wiedza tylko ludzie ode mnie z pracy, czyli 4 osoby. Właśnie się szykujemy żeby powiedzieć rodzinie i szukam inspiracji jak to zrobić 😊 zaintrygowały mnie te zdrapki właśnie

Jakie zdrapki? 🤭

U nas sytuacja taka, że wiedza tylko ludzie ode mnie z pracy, czyli 4 osoby. Właśnie się szykujemy żeby powiedzieć rodzinie i szukam inspiracji jak to zrobić 😊 zaintrygowały mnie te zdrapki właśnie
Takie same jak te w których się kasę wygrywa, zdrapuje się pole i jest „będziesz babcią” itp teksty 😀

Ja dla teściów kupiłam kubki, jak wypijesz napój to na dole pisze „zostaniesz babcią/dziadkiem”
Także muszę ich zaprosić na kawę 😂

Takie same jak te w których się kasę wygrywa, zdrapuje się pole i jest „będziesz babcią” itp teksty 😀

Ja dla teściów kupiłam kubki, jak wypijesz napój to na dole pisze „zostaniesz babcią/dziadkiem”
Także muszę ich zaprosić na kawę 😂

Załączniki

• IMG_3972.jpeg
    IMG_3972.jpeg
    233,7 KB · Wyświetleń: 34
  • IMG_3971.jpeg
    IMG_3971.jpeg
    121,7 KB · Wyświetleń: 35
Jakie zdrapki? 🤭

Na alle.gro masz duży wybór zdrapek 😜

Mozesz też zrobić wspólne zdjęcie grupowe pod pretekstem ej chodźcie my nie mamy żadnego wspólnego zdjęcia i powiedziec "jestem w ciąży " już tak zrobiłam mega zaskoczenie ale że już tak robiliśmy to szukam czegoś innego .

No i na święta też prezencik zostawić a tam w środku body itp też już tak miałam też bardzo wzruszające 🥹

przy niedzielnym obiedzie byliśmy wszyscy razem fajnie się trafiło to też tak z nienacka powiedzielismy że spodziewamy się bejbika

No i teraz szukam czegoś fajnego żeby znów zaskoczyc lubię takie rzeczy 🫣🤭

Z córką w święta zrobiłam prezent z usg pod choinkę i każdy się zastanawiał co to za dodatek po otworzeniu tylko radość 😉

reklama
Do góry