Mikusia🌼
Zaciekawiona BB
Cudowne wieściUsg serdudszkowe zakończone sukcesem. Mam już kartę ciąży i powoli umawiać się na prenatalne![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudowne wieściUsg serdudszkowe zakończone sukcesem. Mam już kartę ciąży i powoli umawiać się na prenatalne![]()
Ja też wtedy wlansie idę .Super. Ja idę do swojej we wtorek, wtedy też mi kartę ciąży założy no i skierowanie na prenatalne.
Ja będę miała już 9 tydzień ciążyJa też wtedy wlansie idę .
Wg OM będzie 6+2 to liczę że zobaczę pulsuje serduszko i się trochę uspokoję![]()
GratulujęUsg serdudszkowe zakończone sukcesem. Mam już kartę ciąży i powoli umawiać się na prenatalne![]()
To myślę że możesz nawet liczyć że pomacha Ci rączkąJa będę miała już 9 tydzień ciąży(8+5)
Tak wszystko dobrze, usg pokazuje dzidzie 2cm@Gryfin byłaś już na wizycie ?
Ja byłam w 6+0 i też mi założył kartę ciążyJa już miałam kartę ciąży w 5 tyg ciąży ciekawe od czego to zależy![]()
Suoer dziewczyny ze same dobre wieści płyną z wizyt
Mnie tak muli że nie ma bata muszę walnąć 2 razy drzemkę w ciągu dnia. Nie wiem czy to spowodowane tym że biorę ten progesteron ( wyczytałam w ulotce że jest się po nim sennym ) czy po prostu hormony
Sądziłam dziś cebulki tulipanów no szok zadyszka na maxa a dziś dopiero 9+4![]()