śliczności!!!!!!!!! jest przesłodka........mm81 jaka śliczna!!!Jeszcze raz gratuluję!!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
śliczności!!!!!!!!! jest przesłodka........mm81 jaka śliczna!!!Jeszcze raz gratuluję!!!

szyjki już nie ma tak jak pisałam, główka wstawiona w kanał rodny, skurcze są ale nieregularne. jestem wściekła, zła, zmęczona i nie mam już sił.... Barany powiedzieli że mam czekać w domu, bo może to być dzisiaj albo za tydzień

:-) ktore zdjecie mam wkleic na Lisie majowych maluchow?Ale sie rozpisaly majowczeki kochane.Ja juz wrocilam odebralam dowod,bylam tez w urzedzie skarbowym zglosic i tam zmiane nazwiska.A w Urzedzie gminy jak bylam po ten dowod to znow trafilam na ta słuzbistke czarna jedze przemadrzala.Mloda dziewczyna a uwaza sie za jakiegos nie wiem cvo a juz nie mam slow.Mialam jak zwykle z nia spiecie.Przeszkadzalo jej ze Vanesska wziela sobie jeden spinacz ktory lezal luzem i sie nim bawial! I z tekstem Prosze niech corka odlozy spinacz na miejsce..............a ja do niej powiedzialam :A co przeszkadza,przeciez nie zje go,sniadanie jadla!!!!!A do Vanesski powiedzialam usiadz dziecko bo pani jak zawsze nie w chumorze boi sie ze chyba sobie wezmiesz jeden do domu.
, aż się nie chce w Urzędach przesiadywać 
Maksio zostanie dziś w żłobku do 18 (mąż go zawiózł o 11). Odbierze go tatuś lub - uwaga uwaga - dziadek.

, a co się stało, pogoda ładna czy o co chodzi??Dobra starczy tych relacji,musze sie wziasc za gotowanie kapustki mlodej![]()
MM, ja mam ręczny Aventu, i w nim możesz sobie w zasadzie sama regulować, czy mocniej czy lżej to robisz. A u Ciebie nie ma regulacji?

dalej rozwarcie na 1 palec, miękka ale długa
zaczyman pić te zioła,nie ma co, plus meliska ............
może coś pójdzie......mam przyjechać za tydzień.........
KOCHAM TRUSKAWKI
Jesli chcecie (Ola,Dotkass ) moge Wam wyslac namiary na nia na priva.
To moja Ania
:-)Witam, no i wypuścili mnie do domuszyjki już nie ma tak jak pisałam, główka wstawiona w kanał rodny, skurcze są ale nieregularne. jestem wściekła, zła, zmęczona i nie mam już sił.... Barany powiedzieli że mam czekać w domu, bo może to być dzisiaj albo za tydzień
Ciekawe jak znowu miejsc nie będzie, co ja zrobię.

, oni zdają sobie sprawę z tego, że poniosa tego konsekwecje gdybyś zaczęła teraz rodzić, zresztą oburzona jestem 

co do truskawek to ja tez uwielbiam a dżem truskawkowy w środku zimy oczywiście sobie robiony z lodami waniliowymi to juz prawdziwa delicja jak na mnie 

zresztą do nas na weekend przyjeżdża siostrzenica mojego J niby ma się nią zając babcia ale babcia po jakiejś godzinie już nie ma pomysłów co robić z żywotna trzylatką więc jak znam życie to przesiedzi większość weekendu z nami 
powiedziałam dzisiaj mężusiowi że proszę bardzo ale niech on się przygotuje że o wolnym weekendzie może zapomnieć ja się ledwo poruszam bo mnie słodkie moje cudo nóżkami próbuje wyjść górą przez żebra więc ja napewno się nie zamierzam wysilać