reklama

Majóweczki 2008

reklama
U mnie na dworze też bardzo przyjemnie. Kocham wiosnę, te zapachy, kwitnące drzewa owocowe, nawet moim psom chce się brykać, własnie turlają się razem w trawie, a już tak się spasły po zimie że przyda im się troszkę ruchu.
Obiadek dla siebie już zrobiłam, ryż wyszedł wyśmienity, a dla męża coś mięsnego, bo on na słodko obiadu sobie nie wyobraża:-p

U mnie na dworze też bardzo przyjemnie. Kocham wiosnę, te zapachy, kwitnące drzewa owocowe, nawet moim psom chce się brykać, własnie turlają się razem w trawie, a już tak się spasły po zimie że przyda im się troszkę ruchu.
Obiadek dla siebie już zrobiłam, ryż wyszedł wyśmienity, a dla męża coś mięsnego, bo on na słodko obiadu sobie nie wyobraża:-p
a Ty ciągle smaka robisz :-D:-D:-D:-D:-D a kysz Kusicielko:-):-):-)

Kurcze dziewczyny wpadajcie do mnie na obiad, bo ja tego wszystkiego nie przejem. Odkąd tesciówka wyjechała ja ciągle krzatam się po kuchni i coś gotuję.:sorry2:

Co do puchnięcia. Też mnie dopadło:-(. Mam jedną parę butów z zeszłego roku. Kupiłam je, bo bardzo mi się podobały i były już tylko w większym rozmiarze. A tak wszystkie 36 leżą i czekają, aż moje nogi będą dzielić się jak kiedyś na stopę, kostkę i całą resztę :-p

Ja tez mam tak z butami, chodze teraz w jednej parze, którą tez w zeszłym roku kupiłam większą, bo mi się podobały, a co do rozmaru też nosze 36 :-):tak:

Kurcze dziewczyny wpadajcie do mnie na obiad, bo ja tego wszystkiego nie przejem. Odkąd tesciówka wyjechała ja ciągle krzatam się po kuchni i coś gotuję.:sorry2:

Ja chętnie, szkoda, że do Wrocławia musiałabym jechać :baffled:

Kurcze ja mam takie smaki w ciąży, wcinam codziennie grapefruity (wcześniej mogły nie istnieć), kisiel, lody i nestea mrożona herbatka :laugh2: to sa obowiązkowe punkty dnia.:sorry2:

hej dziewczyny
i ja sie wtam... dzis bylam w szpitalu... rano jak se podtarlam bylo duzo krwi.. wiec myslalam ze to czop... ale moj lekarz mnie zbadal i wszystko zamlkniete i mam skurcze regu;arne ale zbyt odlegle dletego wyslali mnie do domuu i kazali czekac az sie na dobre zacznie... maly jest duzy wiec moze to potrwac choc rozwarcia nie ma

tyle juz napisalyscie ze zapomnialam co chicalam kazdej odpisac pamietam ytylko

kacha_ ty sie nie martw waga bo ja waze juz 28kg wiecej wiec nie jestes sama...

magdamagda- tak mnie skusilas na makaron ze jeszcze pobiegne po truskawki i musze zjesc...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry