iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Tu jest linka do kolorowych pieluch terowych. Pastelowe PIELUCHY tetrowe ŚLICZNE!!! (349891990) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

a Ty ciągle smaka robiszU mnie na dworze też bardzo przyjemnie. Kocham wiosnę, te zapachy, kwitnące drzewa owocowe, nawet moim psom chce się brykać, własnie turlają się razem w trawie, a już tak się spasły po zimie że przyda im się troszkę ruchu.
Obiadek dla siebie już zrobiłam, ryż wyszedł wyśmienity, a dla męża coś mięsnego, bo on na słodko obiadu sobie nie wyobraża![]()

a kysz Kusicielko:-):-):-)
no do Wrocka autostradą jakieś 1,5h bym miałaKurcze dziewczyny wpadajcie do mnie na obiad, bo ja tego wszystkiego nie przejem. Odkąd tesciówka wyjechała ja ciągle krzatam się po kuchni i coś gotuję.![]()
kto wie...........ryż z jabłkami........:-)Co do puchnięcia. Też mnie dopadło:-(. Mam jedną parę butów z zeszłego roku. Kupiłam je, bo bardzo mi się podobały i były już tylko w większym rozmiarze. A tak wszystkie 36 leżą i czekają, aż moje nogi będą dzielić się jak kiedyś na stopę, kostkę i całą resztę![]()

Kurcze dziewczyny wpadajcie do mnie na obiad, bo ja tego wszystkiego nie przejem. Odkąd tesciówka wyjechała ja ciągle krzatam się po kuchni i coś gotuję.![]()

to sa obowiązkowe punkty dnia.