Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak mi wstyd, ale ostatnio chyba żadko oglądamy inne wątki i chyba dlatego takie zapomnienie.ja mam właśnie taki szklany "czar prl'u" dosłownie. Najpierw to go musiałam z pomocą obsługiwać- bo jedna ręka trzymałam, drugą masowałam pierś a maż mi naciągał tłok jak strzykawkę. Nie miałam siły, czasu, możliwości pójść i kupić inny. Ten awaryjnie kupiła mi na szybko mama, w drodze ze szpitala. Potem już nie potrzebowałam lepszego. Czasem ściągnę, a już opanowałam obsługę:-), tak dla treningu, żeby zwiększyć laktacje. Fakt , faktem, straszny w obsłudze, pierwsze ruchy są nieprzyjemne. Nie mam porównania. Polecam zdesperowanym.ja na początku, by je odblokować kupiłam taki na dwie ręcę szklany, taką tubę, ciągnie mocno jak cholera, ale dzięki temu powiększa sutki i odblokowuje kanaliki idealnie,
Wszystkiego najlepszego.Zmykam spać...Dobranoc!
Pewnie nikt nie zauwazył ale dzis sa moje urodzinki... to juz 28 lat jak zyje sobie na tym swiecie.
Pa!

Zmykam spać...Dobranoc!
Pewnie nikt nie zauwazył ale dzis sa moje urodzinki... to juz 28 lat jak zyje sobie na tym swiecie.
Pa!
ja mam właśnie taki szklany "czar prl'u" dosłownie. Najpierw to go musiałam z pomocą obsługiwać- bo jedna ręka trzymałam, drugą masowałam pierś a maż mi naciągał tłok jak strzykawkę. Nie miałam siły, czasu, możliwości pójść i kupić inny. Ten awaryjnie kupiła mi na szybko mama, w drodze ze szpitala. Potem już nie potrzebowałam lepszego. Czasem ściągnę, a już opanowałam obsługę:-), tak dla treningu, żeby zwiększyć laktacje. Fakt , faktem, straszny w obsłudze, pierwsze ruchy są nieprzyjemne. Nie mam porównania. Polecam zdesperowanym.
Wszystkiego najlepszego.
Świetny wiek na debiut macierzyński![]()

:-).
.
.