iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Ogladacie na TVN Style teraz leci program z Tori Spelling tej z Beverly Hills ,O jej domu,rodzinie dzieciach,teraz jest w ciazy i jestv gruba,i jakas brzydka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
poza tym dzisiaj nasz pies zjadł jej sztuczną szczękę to pewnie za to jej gadanie głupot![]()

Ogladacie na TVN Style teraz leci program z Tori Spelling tej z Beverly Hills ,O jej domu,rodzinie dzieciach,teraz jest w ciazy i jestv gruba,i jakas brzydka

iu za każdym razem na brzuchu leżąc wymiotują ty serkiem z mleka???

A wczoraj własnie nauczyła się z plecków na brzusze przewracać i teraz non stop o ja na mate połoę ta sie napina i przekret -paw i tak wkółko !!!

na!!!!!To normalne???Ja tylko cycem jak do tej pory karmie
Musiało go to potem boleć, biedaczka. Z siusiakiem to jest tak, że w kąpieli można delikatnie naciągać napletek - u niektórych chłopców jest przyklejony do główki siusiaka (u mnie zarówno u Maksa jak i u Mikiego) i wtedy ściąga się u chirurga. Niektórzy chirurdzy robią taki zabieg jak dziecko ma np. półtora roku (tak było zrobione u Maksa bo miał ciągłe infekcje bakteriami e.coli) a niektórzy czekają aż do 3. roku życia. Jeżeli natomiast ładnie odchodzi napletek, to należy odciągać i myć siusiaczka, ale właśnie w wodzie.może na zamknietym Cosmolady mogłabys sie wygadać

o Boziu po co tacy ludzie maja dzieci?? Ale dzieci musza cierpiec .... nie moge przestac o tym myslec....