Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kathy, dużo dużo zdrówka dla Ciebie i dzieciaczków![]()
i my rowniez tego zyczymy:-)
Witam.A ja sie urodzilam 13ego
A tak sobie myslalam ze dla niemowlakow tez jakies kaski powinny byc,takie jakies leciutkie by glowe chronily przed uderzeniem.

Jeśli chodzi o nasze uczulenie, bebilon pepti nie zmienił nic, a podaje go już ponad tydzień. Chyba muszę teraz słoiczki wziąć pod ostrzał. Tylko jak to zrobić, znów od samej marchwii zaczynać?? Przecież ona tego w życiu chyba nie zje :-( Nie mam pomysłu jak się za to zabrać. Niby mogę nic nie robić, ale denerwujące jest, jak przebierasz dziecko i za każdym razem widzisz strupy na nóżkach![]()
No i zapomniałabym - KATHY, najlepsze życzenia z okazji ćwierćwiecza :-)
A także buziaki dla Zuzi i Julka z okazji ośmiomiesięcznicy!!![]()
Wczoraj mieliśmy jechać na źródła...zrezygnowaliśmy, by nie kusić losu...jedziemy prawdopodobnie dziś

A tak sobie myslalam ze dla niemowlakow tez jakies kaski powinny byc,takie jakies leciutkie by glowe chronily przed uderzeniem.

myślałyście o prezentach na dzień babci i dziadka? Może macie jakieś fajne pomysły poza kubkiem i kalendarzem ze zdjęciami niunia...

tak siedziałam i myślałam, ze jeszcze o coś chciałam was zapytać...no i końcu styknęły się moje dwie kuleczki i przypomniałam sobie...myślałyście o prezentach na dzień babci i dziadka? Może macie jakieś fajne pomysły poza kubkiem i kalendarzem ze zdjęciami niunia...
![]()
KURCZAKA ALE PECHCześć Kobietki,
Zaczęło się wyrzynanie górnych jedynek, Ami jest masakrycznie naburmuszona, cały czas na rękach, a spać w łóżeczku to tylko chwilę, więc dziś od 3:00 spała z nami i przynajmniej ja pospałam, chociaż nie jestem zadowolona z takiego przebiegu sytuacji
Dziękuję Wam Dziewczynki- jeżeli chodzi o mojego kochanego Rudaska...w serduszku zawsze będę Go miała
Dużo zdrówka dla chorowitków- WRACAĆ DO ZDRÓWKA SZYBCIUTKO!!!
Kathy zdrówka, zdrówka i jeszcze raz zdrówka, pomyślności, szczęścia, spełnienia, miłości i wytrwałości we wszystkim co tylko sobie postanowisz
Wczorajszy dzień to jakaś MASAKRA, nigdy nie wierzyłam w to, że 13 jest pechowy (w końcu pobraliśmy się 13-go o 13:30), ale wczorajszy dzień koszmar:
1. Ami stała i nagle puściła się, postała chwilę i niefotunnie upadła na kant krzesełka, guz, siniak i płacz (to najmniej straszne)
2. kolega R wczoraj w pracy zakładał dozownik i wbił sobie nóż w udo na 6 cm głębokości, 3 godziny był operowany, uszkodzona tętnica...
3. klient R wczoraj rozwalił sobie głowę tak, że prawie mózg było widać, przestała "działać" mu prawa część twarzy...
Wczoraj mieliśmy jechać na źródła...zrezygnowaliśmy, by nie kusić losu...jedziemy prawdopodobnie dziś
Miłego Dnia

DOBRZE ZE NIE POJECHALISCIE
lepiej dmuchac na zimne

dolanczam sie z Konradkiem:-):-):-)wlasnie mi pomagaNo i zapomniałabym - KATHY, najlepsze życzenia z okazji ćwierćwiecza :-)

rano to mkial zalepione dziurki mazia taka zolta z krwia troche
ledwo mu oczyscilam bo nie da dotknac
a w nocy probowalam gruszka wyciagnac zeby mu pomoc a dasrl sie ze

az G latal zobaczyc co ja mu robie

oby wyzdrowial do konca tyg bo chce go zglosic do takiego konkursu dla dzieci
Fotograf bedie 19-20stycz potem zdjecia beda w gazecie a ludzie maja glosowac ktore im sie podoba:-)wiek 0-18mies i 18-5 lat dziewczyny i chlopcy.
ale jak bedzie taki zasmarkany to znow mi sie nie uda
do wygrania jest sesja zdjeciowa za 700f tylko wlasnie nie wiem czy ogolnie na rok (bo to kilka razy w roku)czy teraz jest zdjecie profesjonalne za180f 20\16in nie iwem ile to,nuie znam sie na tych ich miarach

jak bylam w szpitalu to tez sie o to balam i mi powiedzieli z usmieszkiem na twarzy ze w tym wieku to nie mozliwe

Panna Migotka odpiszę na wątku o zdrowiu, bo za dużo pisania i musiałabym sama siebie upomnieć za zaśmiecanieWitajcie.
Jeśli chodzi o nasze uczulenie, bebilon pepti nie zmienił nic, a podaje go już ponad tydzień. Chyba muszę teraz słoiczki wziąć pod ostrzał. Tylko jak to zrobić, znów od samej marchwii zaczynać?? Przecież ona tego w życiu chyba nie zje :-( Nie mam pomysłu jak się za to zabrać. Niby mogę nic nie robić, ale denerwujące jest, jak przebierasz dziecko i za każdym razem widzisz strupy na nóżkach![]()

No i zapomniałabym - KATHY, najlepsze życzenia z okazji ćwierćwiecza :-)
:-).