panistepelek
Fanka BB :)
Amelka2008 - Ja na niedzielkę planuję ugotować rosołek i Klaudynce też dam na obiadek 
keyko - W jakiej cenie są takie maskownice do kontaktów?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Z pełną odpowiedzialnością stwierdzam jednak, że słoiczki są smaczniejsze i chyba zostanę na razie przy słoiczkach. Nie umiem gotować, a żeby już dodać jakieś zioła żeby było lepsze, dla mnie to czarna magia.![]()
no chyba, ze teraz trafi mnie się chłopczyk. Ostatnio z mężem postanowiliśmy, że pod koniec roku będziemy się starać o drugiego maluszka.
;-)Masio ostatnio dostal znowu antybiotyk.. po prostu szok. ledwo jeden skonczyl, pare tyg spokou i znowu :-( mial goraczke 39,5, najwyzsza w swojej karierze.. zapalenie gardla :-( a teraz znowu okropny katar :-(
do tego Fiol to samo, ledwo z antyb. wyszedl, znowu kaszle, za mam znowu zawalone zatoki, a meza boli juuz gardlo..
niech sie ta zima skonczy!!!

panna migotka, zazdroszcze. moj nie posiedzi nigdzie nawet pol minuty, nie to, ze nie umie, bo sztywno i prosto siedzi, tylko nie chce.szok. zaraz spierdziela, z nocnika, od zabawki, no kosmos. ciagle za nami lazi, nawet chwili spokoju nie mam ;-)

Przesuwaliśmy meble mojego brata w pokoju i A kazał mi zaczekać bo zanosił małą do lóżeczka i Oli też się w pobliżu krecił...
A ja narwaniec jeden zacze łam sam przesuwać meble(załadowane książkam)I chwyciłam za nadstawkę zamiast za biurko i wszystko runęło(dobrze tylko ,że nie było tam małrgo bo by go zabiło
)

Idę z TObą, tylko przygot
Postaram się nadrobić zaległości i lecę na wątek wózkowy opisać wczorajsze wrażenia.
aqrcie psom i wypuszczę bydlęta na sikuNo moja zupa burakowa też ziemią zajeżdżałaDziubek szkoda ze wczesniej nie pisalas ze buraczki twojej niuni nie smakowaly,bo mojej teza zupa dla nas wyszla supcio no ale doprawiona i sie nie dziewie ze Klaudii nie smakowala bo bez przypraw to czuc jakby taka ziemia
zreszta jesli chodzi o ziemie to przed obiadem zdazyla sie najesc ziemi z kwiatka
![]()
Ja bym tego do ust nie wzięła więc nie dziwię się że i dzieci nie chcą. A Klaudynce chyba bardziej ziemia z kwiatka smakowala niż buraki
Amelka2008 - Ja na niedzielkę planuję ugotować rosołek i Klaudynce też dam na obiadek
Iwonka naprawde juz jak narkotykWitam :-)
A ja dzis znow sama gotuje,bedzie dla Klaudii nowosc,bo dostanie buraka.A i tak robie zupe burakowa dla nas wiec wszyscy bedziemy miec wyzerke
Swoja droga to dziwne ze w sloiczkach dzieciowych nie ma burakow
Kwiateczek to juz uzalezniona od BBna chwile przed praca zajrzala z rana juz
![]()

ale tu ciezko kupic swierze buraczki ale musze poszukac i dac mu
Konradek jak do tej pory nie lubi jednego-owoce wiosenna saladka

jest dosc kwasne
Katja witaj:-):-)gratuluje dzidzi,wrocila do Ciebie spowrotemCzesc dziewczyny nie wiem czy któras z Was mnie jeszcze pamieta ale bylam w waszym gronie w tamtym roku.... niestety wtedy stracilam swojego maluszka.
Teraz znów jestem w ciazy i tez mam termin na maj a pod serduszkiem nosze upragniona córunie... juz nie moge sie doczekac az bedzie na swiecie. Tak czasami Was podgladalam i podziwialam Wasze malenstwa a teraz mysle sobie ze za rok moja córeczka bedzie taka jak Wasze brzdace teraz. Pozdrawiam Was serdecznie i licze na rady doswiadczonych mam juz nie dlugo. Buziaki dla Waszych kruszynek:-)

A my wróciliśmy od lekarza. Mała zdrowieje...Jestem taka szczęśliwa. Katarku już nie ma, kaszel jej jeszcze został, ale już nie taki straszny jak na samym początku.![]()
![]()
Nie dostała już żadnych lekarstw, mamy jeszcze pić syropek, ale nic poza tym...![]()
![]()
No i możemy już chodzić na spacerki...![]()
![]()
![]()
![]()
;-)ale masz fajne buzki

nie umie ale teraz nie mam do tego glowy
;-)
kolezanka plinuje Konradka a jej synek wlasnie sie rozchorowal i tak mi glupio teraz

Czesc dziewczyny nie wiem czy któras z Was mnie jeszcze pamieta ale bylam w waszym gronie w tamtym roku.... niestety wtedy stracilam swojego maluszka.
Teraz znów jestem w ciazy i tez mam termin na maj a pod serduszkiem nosze upragniona córunie... juz nie moge sie doczekac az bedzie na swiecie. Tak czasami Was podgladalam i podziwialam Wasze malenstwa a teraz mysle sobie ze za rok moja córeczka bedzie taka jak Wasze brzdace teraz. Pozdrawiam Was serdecznie i licze na rady doswiadczonych mam juz nie dlugo. Buziaki dla Waszych kruszynek:-)
Ekstra! To wesoła wiadomoscA my wróciliśmy od lekarza. Mała zdrowieje...![]()