reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Majóweczki 2008

Iwonka, wieczorem pada jak mucha i w momencie zasypia.:dry: Może to przez to, że ją tatuś kładzie:baffled:
Bilans dnia dzisiejszego: przespanych 30 minut, w tym 17 na siedząco kolebiąc się na boki i w tył, a ja nic się nie uczyłam :nerd: przez bąka małego. Ja chyba muszę do jakiegoś buszu pojechać i zaszyć się w mateczniku :dry:

reklama
No to swojaczek w ruch:-), ale tylko szklaneczke bo sama jestem z mała i nie chce się zamroczyć:sorry2:.

Pranie już wywiesiłam. Boszzz dopiero teraz widze ile ona ma bodziaków. Ostatnio jakoś tak pokupowałam, mama też i od 6-9 9-12 (czyli 74 i 80) ma prawie 40 szt. Ale jak będzie teraz kursować, to nie będziemy się tachać z jej całą szafą;-)

Hej! Ja jak zwykle siadam do kompa jak ślubny zniknie z pola widzenia.
Najlepsze życzonka dla Igusi, Amelki i Michałka!!!

Poprostu wdepnełam w niezłe .... i żałuję, że wcześniej z tego nei wylazłam :-:)-:)-(.
Kurcze, też często mnie nachodzą takie myśli :-( Także pocieszam, nie jesteś sama :-) A ta twoja teściowa to suka wredna jest, dosyp jej czegoś
Gdzie Wy mieszkacie? Na wsi? czy w mieście?

shanta - Trzymam kciuki by z tą praca na komendzie udało się.
Teraz mieszkam w Tychach, których nie cierpię. Pochodzę z Wisły i mam nadzieję, że tam wrócę, bo kocham tą moją mieścinę. Dzięki, trzymanie kciuków się przyda
Ja wlasnie zjadlam buleczki z wedlina serem ogorkiem pomidorem i MAJONEZEM !! rany ile kalori
E tam kalorie! Ważne, że pyszne ;-) Ja uwielbiam majonez

Ja w piątek mam tą imprezę, o której wam już pisałam i co? I oczywiście A coraz częściej gada, że nie mogę iść. NIE MOGĘ! Jakbym miała 15 lat! Pewnie nie pójdę, bo nie mam ochoty znowu mieć piekła. Kiedyś mu powiedziałam, że trzyma mnie w złotej klatce. Teraz zmieniło się tylko to, że klatka wcale już nie jest złota.

Keyko ja tez pranie rozwieszalam nie dawno.

Vanesska mi obudzila Klaudie ale na szczescie sytuacja opanowana i obie zasnely w moim lozku.Musze przeniesc Klaudie do lozeczka.Pstrynkelam im fotke,ale nie moge wrzucic na kompa,nie wiem co sie dzieje.

Shanta olej meza i idz na impre.

Ja w piatek od razu po pracy ide na koncert a malzon siedzi z dzieckiem. W sobote mamy jechac na parapetowe do moich przyjaciol ale nie wiem czy pojedziemy razem bo mam go dosc.

Ale co zdjecie? Ja nie moge wogole go wrzucic z aparatu,jest na pisane na wyswietlaczu Prosze czekac,no i czekam juz pol godziny.

reklama
Do góry