pola_1981
Majowa Mamusia Synusia
a ja dostałam MEGA-lenia. siedzę, jem jogurt i się obijam na maksa :-):-):-):-)to zupełnie tak samo jak mi...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a ja dostałam MEGA-lenia. siedzę, jem jogurt i się obijam na maksa :-):-):-):-)to zupełnie tak samo jak mi...

) śpi.
Hannah a o nas to już nie pamiętasz.....?
Ale mi wstyd,Dla Hannah oczywiście wszystkiego dobrego w Dniu urodzin, może kiedyś zajrzy i przeczyta![]()

na ktorej pisalo o ktorej mam dentyste.Dzwonie rano by sie zapytac a oni mi mowia ze za 20 min
zalozylam tylko spodnie i heja.dobrze ze Kondzio byl ubrany bo mam ok km.zadzwonilam do kolezanki by wyszla na ulice po Kondzia i biegiem ufff
wszystko zostawilam wlaczone
patrzy a tu nie ma.mowie ze wyrzuciles....a on znow nie ma i w bek
ale jakos go zajelam i spi znowu bez ulubienca:-)mam nadzieje ze juz tak zostanie bo ma krzywe jedynki dolne troche
i matka nie chcialą oduczać ,gratulacje dla was

Wczoraj jak z łóżka wstawałam po książeczkę to mówi "kuku" i pokazuje na mój brzuszek. No ja doniej że tak że brzuszek mamusie boli i musi leżeć. Słodka moja mała. Tak więc mam już więcej optymizmu zreszta sliczne słonko świeci więc buzia sama się smieje:-)
Boję się tylko co to będzie jak piatki zaczną iść
Co do badań to lepiej niech się lekarz wypowie bo u ciężarnych to to co się wydaje że wyszło źle to jest normą
Witam,
Kwiateczek - gratuluję odsmoczkowania. My też bez smoka już jedziemy. Ulga bo mniej wstawania w nocyBoję się tylko co to będzie jak piatki zaczną iść
![]()
problem jest taki ze dluzej usypia.wlasnie usnal