iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
O rany Mamita dobrze że am sie nic nie stało! Ja sie bardzo boje tych TIRow brrrr.Coś ostatnio często przygody z autem macie.
Dobranoc
Dobranoc
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kwiateczek pewnie pisalas a co mamy wszystkie robia ida czy siedza tam ?
spotaknia sa fajne bo i zabawy,troche sie czasem pobrudza,spiewy i takie tam
mamusie tez aktywnie uczestnicza
Vanesska zaczela gorzej kasałać i kaszel ją w nocy też męczył wiec dlatego poszłam do lekarza.Dostała jakis nowy antybiotyk i we wtorek kontrol.
..
Kwiateczek i jak bylo w przedszkolu? Kondzio zadowolony pewnie.;-)
juz bylam kilka razy ale czas mi nie odpowiada.

Dziewczyny ja tez muszę iść do dentysty, a panicznie się boję.
Zrobiła mi się mała dziurka, a znając moje problemy z zębami, zaraz tam będę miała taaaką wielką.

boshh dobrze ze wam nic sie nie stalo.oni to jezdza jakby nikogo nie bylo innego na drodze a wiedza ze szybko sie nie zatrzymaja
a jak widze ze tir tira bierze to mnie krew zalewa bo trwa to z 5 min ledwo sie toczy ale wyprzedza

ide jeszcze glowe umyc.nara.
Byłam na poczcie, na zakupach i wreszcie w wydziale oświaty załatwiać tą rehabilitantkę. Facet powiedział mi że nie ma rehabilitantki i logopedę może mi dać i neurologa raz w tyg. Pytam po co mi neurolog? jeździmy do swojego raz na 3 m-ce więc szkoda tych godzin wolę rehabilitanta. A on że do szpitala idzie na badania i mam przyjść 10 marca

Nawet wniosku mi nie przyjął żebym sie pewnie nie mogła odwołać

Witam! Ale pustki dzisiaj
Zapomniałam Wam napisać. Jutro jedziemy na urodziny chrześniaka A. a potem na pogrzeb -znajomych syn zmarł miał 18 lat.....

:-

bank mi skasowal na nastepne miesiace ale mialam dzownic do tej ubezpieczalni.ci znowu nie moga mnie znalezc i ciagle chca nr polisy

a ja w kolko tlumacze ze nie mam bo nic nie kupowalam a kase wzeli
jutro ide do banku niech sami odkrecaja.skoro od 3 lat nie maja zadnych wplywow a nagle od tak wyslali kase to niech sami odkrecaja