anusiasac
Przeszczęśliwa Mamusia
Witam i ja...
wczoraj zajrzałam do was na chwilę i...
Kwiateczek, ja też myślałam, ze inne forum mi weszło,
tym bardziej, że w weekend padł nam komp i wszystko poszło w pi.....trzeba była sformatować cały dysk, i od nowa instalować wszystko... podoba mi się, a jeszcze bardziej podobałoby i chyba było bardziej czytelne, gdyby nazwy wątków były wybodlowane
Mamita, nie sądziłam, że tak młodzi ludzie też mogą umrzeć z powodu płuc...:-(
wczoraj zajrzałam do was na chwilę i...
Kwiateczek, ja też myślałam, ze inne forum mi weszło,
tym bardziej, że w weekend padł nam komp i wszystko poszło w pi.....trzeba była sformatować cały dysk, i od nowa instalować wszystko... podoba mi się, a jeszcze bardziej podobałoby i chyba było bardziej czytelne, gdyby nazwy wątków były wybodlowane
Mamita, nie sądziłam, że tak młodzi ludzie też mogą umrzeć z powodu płuc...:-(
widze masz nowe postacie przy suwaczkach:-)

jakoś zleciał mi ten tydzień , najgorsze że jestem potwornie zmęczona i jakby mi tylko zuzka pozwoliła to bym tylko spałą .Niestety można zapomnieć .więc chodzę jak cień . No ale mam nadzieje że jeszcze tylko ten trzeci miesiac i bedzie lepiej I pozbęde sie mdlościi odrazy do jedzenia .tyle że nie tyje jak wsciekla jak z zuzką a wręcz odwrotnie .Byłam u gina ,widzialam jak dzidziusiowi bije serce jak oszalale i ma 1cm. z ta wysypka kazał mi iśc do dermatologa dostaląm maści i badania a jak nie pomoże to bedziemy robić próby watrobowe ,oby przeszło.Sory że was maltretuje moja ciązą ale musicie wytrzymać bo musze sobie popisać a na tym pazdziernikowym watku sie nie łapie i nie nadąze. Podczytywałam i widze że niedługo będzie kolejny wysyp na majóweczkach wiec sie wczuwajcie;-)