Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wiec spoko ;-)
u mnie swieta minely szybko przy superowej pogodzie tylko maly dawal popalic!! Ogolnie ok ale wczoraj zlapala mnie handra:-
Poprostu mam teraz mlyn z nim w domu...
wiec ej niz zimowym okrasie.musze isc zaraz sprawdzic licznik bo az nie mozliwe przeciez mniej grzeje bo wiecej ciepla bylo
musze popytac o wiecej godz.mialam miec pol etatu a mam ledwo 10 godz
poza tym jestem zmeczona.obskakiwalam rodzine caly czas,wczoraj pojechali a ja do pracy i w ogole nie odpoczelam.zaraz jeszcze musze jechac do mechanika bo po przegladzie tlumnik mi tak zalozyli ze wali w podczas jazdy

ech....
a na mszy w niedziele dal dzieciom jajka niespodzianki
:-):-)Kondzio zostal w domu bo padl.caly poprzedni tydz mi nie spal
on tez sie buntuje.chory jest na punkcie auta,jak widzi i sie go nie wsadzi zeby posiedzial albo potem go zabrac z niego to taka histerie odtawia ze szok.w niedziele tgo juz byla straszna
zucil sie na podloge,kopal,walil glowa.musielismy go trzymac.caly jest poobijany:-(normalnie caly w sincach.na rekach jeszcze bo go trzymalismy

jakby go ktos teraz obejrzal to
powiedzieli by ze go bijemy
ja nie wiem co mu sie stalo ale musimy teraz auto zostawiac gdzies,nie przed domem bo nie dam rady sama z nim
nie wiem jak go wyjme dzis bo musze zaraz jechac do mechanika
Witam.
Kamilka- nie pomogło jak mu zdzieliłaś w tyłek? Dziwne.
Jeśli dobrze zrozumiałam to wymagałaś od ( nawet nie) 2 latka skupienia i modlitwy?
Czego się można spodziewać? Dziecko będzie albo się szwendało albo wyło albo spało.

spokoj byl odrazu i grzecznie za raczke wrocil do domu... ale w domu zaczelo sie od nowa tyle ze ja siedzialam sobnie za stolem a mezus kursowal albo reszta rodziny za nim

jedyne co mu pomaga sie teraz wyciszyc to jak sie z nim klade i go smeram albo basen albo bajka "Auta"

Wolę chodzić do pracy niż gnić w domu przed tv.