Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
na ulicy tna asfalt,zakladaja jakies rury i juz sa kolo nas a on dzis poszedl spac jak zaczei.Ide zajzec bo ciuchutko,myslalam ze w oknie patrzy9mam pojedyncza szybe) a Kondzio spi:szok;;-)ostatnio lepiej spi,nie chcialam pisac bo to 3 noce,budzi sie ale zasypia szybko:tak;no i wola w nocy tate
ale mama wstaje
G przysnosi mi go o 5 rano jak wstaje do pracy.Boi sie ze go obudzi a jak by go zobaczyl rano to juz bym musiala wstawac o 5
kiedy termin? jeszcze w tym roku czy szykuje sie noworoczniak ? bo sie gubie 
:-)

tak,tak o was myśle!m że co po niektóre stare majóweczki nas podczytują tylko
odzywać sie!

a wczorajszej nocy snilo mi sie ze bratowa z bratem oznajmili ze jest w ciazy.Jak jej powiedzialam to nie byla zachwycona.Ponoc ciaza tzn ze jest jakis problem ktory nam ciazy i jesli sni nam sie koncowka to znaczy ze jest bliski rozwiazania:sorry;mi sie dwa razy snilo i to poczatke tzn ze mam chyba dwa i dluuuga droga
juz sobie wyobrazam
??? Moje dziecko dopiero teraz zasypia, a wstanie pewnie ok 8 rano 

Ha-NN-aH dla Ciebie także przeogromne gratulacje:-)witaj w klubie cięzarówek na biskiedy termin? jeszcze w tym roku czy szykuje sie noworoczniak ? bo sie gubie