reklama

Majóweczki 2008

Kwiateczek zdrówka zycze:tak:

kwiateczek odpoczywaj i nie szalej bo ja zlekcewarzylam lazilam a teraz mam :-p

dzis juz lepiej.dzieki.

My tez mamy ozdoby plastikowe.mielismy kupic nowe ale darowalismy sobie i dobrze bo Kondzio ciagle przeklada bombki:baffled:
Siedze sama,Kondzio oglada mini mini,G jeszcze robi i tak bedzie do Swiat.Na szczescie w smieta bedzie mial wolne w koncu:-)zaprosilismy znajomych i moj brat dzwonil ze przyjedzie wiec bedzie male zamieszanie:sorry:ale dobrze ze nie smai:tak:

reklama
Witam.Dziewczyny co tak cichutko? U nas słonko za oknem,pranie powieszone,zaraz biore sie za gotowanie mieska na sosik.

Wiki a Ty gdzie?;-)
Hannah ! ? Odezwij sie,ile mozna cie wywoływac do tablicy:-p

Hannah ja tak miałam jak Vanesske szłam rodzic,ale po porodzie odrazu mi wszystko przeszło.Zdrówka zycze!

Ogladałam teraz na tvn style program Martyny Wojciechowskiej O kobietach co maja długie szyje .Od dziecka zakladaja obrecze i co 5 lat je zdejmuja zeby dołozyc i wydłuzyc jeszcze szyje:szok::szok:Naprawde szok z tymi kobietami,jeszcze mowią że one nigdy sie nie całowały z meżczyzna, a nawet z swoim meżem. To jak tam seks wyglada? Pewnie jak u zwierzat od tyłu,pach ,pach i dowidzenia:-D.Z mezami nie spia,kazdy osobno bo męzowie mówili że im przeszkadza na szyi ta obrecz. Zakładają te obrecze juz małym dziewczynkom.Są rany na szyi i krosty od tego.. okropne. ,która kobieta ma dłuższą szyje ta jest najpiekniejsza,najlepsza... to taka wioska jest.Tam tez kobiety zajmuja sie domem,dziecmi, pracą handlem,ogólnie zarabianiem pieniedzy.Mężczyzni czasami mają prace dorywcze a tak to leza i sie byczą.

A potem był fajny program "pora do szkoły"

Emilka jest już na świecie!!! Hannah urodziła ją dzis o godzinie 6:20 :-) waga 3950g i 58cm.Zdrowa i podobna do Hani :-):-):-) i od małego punktualna ;-):tak:

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!
BOU06_154.jpg

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry