iwonka2006
Szczesliwa mamusia!
Nam sie udalo i przyjecli momo ze tylko jedna osoba pracuje ale tak jak pisze Migotka,oni tego nie sprawdzają.Wypełniajac podanie o przyjecie poprostu napisz ze pracujesz.To nie US;-)Nikogo znajomego nikt nigdy nie sprawdził.U nas np zadnego zaswiadczenia nie trzeba dawac.Tylko liczy sie to co zaznacze w tym oswiadczeniu
Cosmo trzymamy kciuki za mamę

Hannah widze że już i nastrój lepszy,wiec walcz;-)Dasz rade
a masz te krople SAB SIMPLEX ?
Cosmo trzymamy kciuki za mamę

Hannah widze że już i nastrój lepszy,wiec walcz;-)Dasz rade
a masz te krople SAB SIMPLEX ?
). A ja mam się nie stresować, odpoczywać, mniej pić ( bo ponoć wyglądam jak chomik- mam już +18kg), a że sama się przeleczyłam w zeszłym tyg. po antybiotyku gripexem, sudafedem, 3 rodzajami kropli do nosa, flavamedem i w konsekwencji toną renni (bo zgaga mnie złąpała). Byłam też u gina. Mała waży ok 2800, szyjka ma niecałe 3 cm, blizna po cc ma 3 mm i jest ok. Kupiłam już wszystko, czekam tylko na wózek i za ok tydzien niech się dzieje co chce. Zaliczenia i egzaminy na uczelni chyba poprzekładam, bo poprostu nie daję rady wysiedzieć, a o lataniu do wc nie wspomnę.
albo "ebe"

. Krocze się ładnie zagoiło, pozostał tylko siniak koło pochwy, na pośladku. Krwawnienie też już bardzo skąpe, tylko praktycznie przy karmieniu się pojawia, bo się macica wciąga.

reszta jak patyk,brzuch przy tym wyglada ciazowo
. Następna wizytę mam 18 stycznia i będe miała badanie na paciorkowca (teraz to standard).