reklama

Majóweczki 2008

Witam serdecznie.Nadrabiam zaległości. Czytam co napisałyście przez ostatnie dni. Ja nadal pracuję, ale planuję za 3 tygodnie iść na zwolnienie. Dzisiaj mam straszny katar i boli mnie głowa.Chyba to zatoki. Ale cieszę się że nie mam gorączki:)Wczoraj miałam wizyte u ginka i wszystko jest ok:) Słyszałam serduszko Julci:)Dzisiaj nie spałam od 4 do 5 bo Julka się bawi albo ćwiczy:)Pozdrawiam wszystkie Majóweczki

reklama
oczywiscie ze ja sie nie gniewam poprostu nie mam chorob i nie przechodze nawet kataru.. nawet bedac na tych studiach nie zwracam na wszystko uwagi bo bym sfiksowala... i wszystlkim sie martwila... mam jedynie rwe kulszowa ktora coraz bardziej mnie unieruchamia i gorszy bol jest z dnia na dzien... lecz ja niestety nie mam wszystkich badan ktore wy macie juz dawno ale to z tego wzgledu ze moj lekarz byl chory i w szpitalu i chodzilam od jednego do drugiego i oni jedynie badali stan pochwy i nic poza tym...dopiero teraz nadrabiam te badania i jednym z nich jest sprawdzenie konfliktu..:tak::tak:

A jeszcze jest jedna sprawa.. teraz medycyna idzie do przodu.. ale nie wszedzie jedno miasto jest do przodu inne do tylu wiec nie mozna byc wszedzie w kraju na jednym poziomie...bo jeden wie wiecej ma lepszy sprzet a inny niestety jest niedouczony i z gorszym sprzetem... Dla mnie jest to wazne bo jednak to trzeba pilnowac niektorzy uwazaja ze caly postep w medycynie na ten temat to zalatwia zaszczyk po porodzie.... tak samo jak wazny jest dla was badania na toxo tak i sa wazne i na tym samym poziomie badania o konflikt... :-(:-(:-(

oczywiscie u mnie usg wychodzi super dzidzia jest bardzo ruchliwa kopie jak oszalala ale to tylko usg i nie ukazuje wszystkiego dlatego dopiero w moim przypadku te badania beda wazne bo sa pierwsze i bardziej szczegolowe...:tak::tak:

i tez sie nie gniewajcie ze tak sie trzymam pazurami tego tematu poprostu chce zeby bylo ok i napewno bedzie ale czekam na potwierdzenie...

sorry ze tak truje... u mnie dzis nudno caly dzien spedzilam nad ksiazkami juz mi sie w gowie lasuje a ta anatomia to sie chyba nie skonczy... i w dodatku tak mnie tylek boli i krzyz od tej rwy ze ie moge juz siedziec i chodzic masakra jaki to jest bol!!!!!!!!

chcialbym isc na jakies zakupy... wogoe t wam powiem ze najlepiej mi humor poprawilo ze mozemy sie z mezem ubiegac o kredyt hipoteczny jejejejejeje wiem ze mozemy stawiac domek.... cale szczescie mysle ze 160000 nam starczy...bo wychodzi nam za dzialke i domek 130 000zl :tak:fajie bo wiemy ze z tesciami cale zycie mieszkac nie bedziemy hehehe

Witam po jednodniowej przerwie.Wrocilam do pracy,zaczelam chodzic na basen i nie mam czasu na nic.Nawet ostatnio na sen,nie jestem w stanie isc spac wczesniej niz ok 1 w nocy a o 8 wstaje :(
Co do dzieci to ja chcialabym miec takie swoje urodzone tylko jedno a kolejne zaadoptowac,juz wiele lat temu tak wymyslilam.Tylko problem z moim mezem,ktoremu sie pomysl srednio podoba i z domem bo on ma maly domek a ja mam male mieszkanie.Ale moze kiedys uda nam sie dorobic wiekszego domu.
Kamilka domek i dzialka za 130 000 to baaaardzo tanio.Ja rok temu za moje male mieszkanko dalam ok 155 000

MM - ja jutro się na basen wybieram! Dzis przymierzylam kostium, no to sie obsmialam... strasznie smiesznie wygladam taka brzuchata, jak bym sie miala toczyc...
a o do 130 000 za dzialke i domek, to faktycznie malutko... za tyle to ciężko samą ziemię pod warszawą ciężko znależć...:-(

kamilka a jaki rejon miasto tej dzaleczki pracuje w biurze nieruchomosci tak pytam zboczenie takie :baffled: no ale jak Ty liczylas malutko w trojmiescie Słupsku ogolnie na pomorzu kawalerki by za to nie kupil moze za 160 tys ale zaznaczam kawalerke

sylwie ale tak szczeze to naprawde wiecej ciuszkow dla dziewczynek jest :-)

Łania ja chce jechac do parku wodnego ale musze mojego M wyciagnac jak teraz tak piszesz to mysle ze bede musiala zrobic przeglad nie chodzi o brzuch ale o czesc gorna stroju hehe:confused: a jaki masz dwu czy jedno czesciowy chyba nic nie szkodzi ze w ciazy i dwu czesciowy :baffled: najwyzej bede przyciagac tlumy gapiow :-D

madamagda fajniutki jak juz go odbierzesz daj znac a tak wogole ile kosztuje nowiutki ? bo ja tez kupuje od kogos i 50 pare procent taniej mi wychodzi

asiaa moj maly rozrabiaka tez o tej porze robi poranna gimnastyke :-D

Wiktoria - w kostium jednoczesciowy...jakos na basen zawsze byl jednoczesciowy, a na plaze dwu.. brzuch i piersi ledwo sie mieszcza.:-D Ale co tam, nie na rewie mody ide, a poplywac... chociaz przed ciaza duzo chodzilam na basen i nie widzialam ani razu ciezarnej w zaawansowanej ciazy, czyli z brzuchem wielkosci mojego...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry