Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u mnie mimo pogody wszystko w jak najlepszym porządku...przynajmniej tak mi sie wydaje...mój łosiek wczoraj mnie rozbroił swoimi dowcipami, że siedziałam na podłodze i płakałam ze śmiechu i to chyba dobrze wpłynęło na naszego maluszka, bo wczoraj wam pisałam, ze on się jakoś uspokoił i nie chce kopać...no to ja już cofam te słowa

wieczorem tak mi dał popalić, że szok

chyba chciał nadrobić czas odpoczynku i dziś też szaleje, ale wolę to niż tą niepewność czemu się nie rusza

w tej chwili siędze sobie w Waszym milusim towarzystwie, a kilka pięter wyżej trwa szkolenie, za które wpadnie mi dodatkowa kaska, więc można jeszcze chcieć...no może tyle, żeby cukier był niższy, bo jakoś mi skoczył dzisiaj niby po standardowym śniadanku, a jednak....:-

to dla mnie bardzo trudne i smutno mi nie moge sobie z emocjami poradzic... a wy dla mnie takie nieprzyjemne.. chcialam sie komus wygadac ale trudno... nie ma tylko dobrych rzeczy czasem trzeba sie i ze smiercia pogodzic... nie bede wam juz zawracala glowy dam wam znac jak urodze...